Dades

Espanya registra 48 morts per coronavirus i 361 contagis un dia

La xifra de morts és la més baixa des de mitjans del mes de març

En total han mort 28.678 persones i s'han contagiat 235.290

illaok

illaok

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Espanya registra 361 nous casos de coronavirus confirmats i 48 morts, segons les últimes dades del Ministeri de Sanitat. La xifra de morts, la més baixa des de mitjans del mes de març, torna a posar-se per sota del mig centenar després de dos dies per sobre. Aquest divendres s’havien registrat 56 víctimes mortals. 

Aquest dissabte s’han registrat 125 casos hospitalitzats nous fins a un total de 124.757 persones i 13 nous ingressos a l'uci, que fan un total d’11.474 persones durant tota la pandèmia.  No obstant, Sanitat indica que el total de pacients hospitalitzats, a l’uci i morts pot variar respecte a dies previs a causa que algunes Comunitats Autònomes estan depurant les seves dades.

Notícies relacionades

En total s’han confirmat des de l’inici de la pandèmia 235.290 casos contagiats de Covid-19 i 28.678 morts, segons l’informe de Sanitat. Unes dades que no ha anunciat el director de del Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries del Ministeri de Sanitat, Fernando Simón, que habitualment surt a valorar públicament les xifres perquè des d’aquest dissabte el Govern ha anunciat que compareixeria només entre setmana. 

Catalunya ha notificat 151 casos nous, dels quals 92 són nous diagnòstics, i la Comunitat de Madrid ha notificat 185 casos nous, dels quals 68 són nous diagnòstics, segons l’informe de Sanitat. 

Temes:

Coronavirus