valorats en 100.000 euros

La Diputació entrega 100 concentradors d'oxigen a la Generalitat

Es tracta de concentradors del model Inogen One G5, que ofereix l'última tecnologia, és més lleuger, pot produir d'un a sis litres d'oxigen per minut i la seva bateria dura més.

La Diputació entrega 100 concentradors d'oxigen a la Generalitat

Protofy

Es llegeix en minuts

Efe

La Diputació de Barcelona ha entregat aquest dijous a la Generalitat, a través del CatSalut, un total de 100 concentradors d’oxigen, valorats en 100.000 euros, procedents d’una donació de l’ONG nord-americana Direct Relief.

En un comunicat, l’ens supramunicipal ha explicat que aquesta donació permetrà al CatSalut incrementar en un 20% la quantitat d’aquests aparells concentradors d’oxigen de què disposa el sistema sanitari català.

Última tecnologia

Es tracta de concentradors del model Inogen One G5, que ofereix l’última tecnologia, és més lleuger, pot produir d’un a sis litres d’oxigen per minut i la seva bateria dura més.

Notícies relacionades

El concentrador d’oxigen és un equip mèdic que comprimeix l’aire al voltant del pacient per entregar-lo en una forma més pura i, a diferència d’un tanc d’oxigen, el seu subministrament és continu i mai es pot esgotar mentre la bateria estigui alimentada o el compressor estigui connectat a una presa de corrent.

Aquesta entrega forma part de l’acord de col·laboració en aquesta crisi sanitària entre la Diputació de Barcelona i la Generalitat, que han treballat conjuntament en iniciatives com ara l’habilitació de l’hospital provisional de Fira de Barcelona o el de la Pista Coberta d’Atletisme de Sabadell (Barcelona).