DURANT EL CONFINAMENT

Els Mossos reforcen la patrulles als caixers pel cobrament de pensions

Per motius de protecció sanitària i de seguretat, per evitar assalts als avis

zentauroepp52808047 16 03 2020 mossos identifica a personas que incumpl an el co200320191011

zentauroepp52808047 16 03 2020 mossos identifica a personas que incumpl an el co200320191011 / MOSSOS

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Els Mossos d’Esquadra han reforçat aquest dimecres el patrullatge entorn dels caixers automàtics davant del risc d’assalts després del cobrament de pensions, que es fa el dia 25 i que aquest mes coincideix amb l’estat d’alarma pel coronavirus.

Les patrulles han incrementat l’atenció als voltants de les entitats bancàries davant del risc d’assalts després de retirar en efectiu l’abonament de la pensió, han explicat els Mossos.

Dispositiu especial

El cos compta amb el dipositiu ‘Pensió’, amb el qual accentua la vigilància el dia 25 de cada mes davant de possibles robatoris, ja que els pensionistes tendeixen a retirar bona part dels diners el primer dia de rebre-la, moment que la policia ha detectat que és aprofitat per assaltar-los quan hi van sols.

Davant de l’escenari de confinament i restriccions a la mobilitat, el cos desplega el dispositiu també amb un vessant de seguretat sanitària, ja que els caixers poden ser un punt de contagi.

Focus de contagi

Notícies relacionades

Els Mossos recomanen no anar al caixer si no és imprescindible, no retirar tots els diners disponibles per al mes i fer-ho acompanyat d’un familiar mantenint la distància de seguretat.

Atès el risc de contagi de coronavirus, també apunten la conveniència d’utilitzar guants i evitar tocar els botons i les pantalles dels caixers automàtics.

‘Coronavirus avui’

Subscriu-te a la nostra ‘newsletter’ per conèixer tota l’actualitat i informació pràctica sobre el desenvolupament de la pandèmia i les seves repercussions