sense fiança

Presó per a un detingut a Reus per incomplir repetidament el confinament

L'arrestat va accedir a diversos establiments de la ciutat sense respectar els altres clients i «va causar alarma entre la ciutadania»

GRAF7598. ZARAGOZA, 16/03/2020.- Un policía pregunta a un hombre sobre el motivo de su estancia en la calle. Las Fuerzas de Seguridad han impuesto 42 sanciones en Zaragoza y 3 en Huesca por incumplimientos de las medidas de confinamiento. Aragón, al igual que el resto de España, vive este lunes su primer día laboral de aplicación del decreto de alarma, que supone entre otras medidas la restricción de la movilidad. EFE/Javier Cebollada

GRAF7598. ZARAGOZA, 16/03/2020.- Un policía pregunta a un hombre sobre el motivo de su estancia en la calle. Las Fuerzas de Seguridad han impuesto 42 sanciones en Zaragoza y 3 en Huesca por incumplimientos de las medidas de confinamiento. Aragón, al igual que el resto de España, vive este lunes su primer día laboral de aplicación del decreto de alarma, que supone entre otras medidas la restricción de la movilidad. EFE/Javier Cebollada / Javier Cebollada (EFE)

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El jutjat de guàrdia de Reus (Tarragona) ha decretat presó provisional comunicada i sense fiança per a un home detingut diumenge passat per presumptament incomplir de forma reiterada el confinament decretat pel Govern per combatre la pandèmia de coronavirus.

Notícies relacionades

Segons ha informat aquest dilluns el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), va ser arrestat després que en dies anteriors accedís a diversos establiments de la ciutat sense cap respecte cap als que eren a dins o estaven esperant.

A més, va incomplir l’ordre de confinament «i va causar alarma entre la ciutadania», i la causa està oberta per un delicte de desobediència greu.