ALERTA SANITÀRIA

Els Mossos frustren una orgia a Barcelona en ple confinament pel coronavirus

La policia irromp en un pis en el qual estava prevista una bacanal amb consum massiu de drogues

Un dels vuit detinguts tenia febre i tos i va ser traslladat a un centre mèdic

zentauroepp51452336 20 12 2019 un agente y coches de mossos d esquadra  sociedad191220225813

zentauroepp51452336 20 12 2019 un agente y coches de mossos d esquadra sociedad191220225813 / MOSSOS D ESQUADRA

1
Es llegeix en minuts
Carlos Márquez / Guillem Sánchez

Els Mossos d’Esquadra van frustrar divendres a la nit una orgia en un domicili del carrer de Casp, a Barcelona. Una de les persones que estava convocada al tiberi sexual en plena pandèmia del coronavirus se’n va penedir i va optar per notificar l’activitat a la policia catalana, que es va presentar al pis, un principal per a més senyals, cap a les 22.30 hores. El lligam grupal encara no havia començat. Vuit persones van ser detingudes i se’ls imputa un delicte contra la salut pública. Pel que sembla, quan els policies van entrar a la vivenda van ser confosos com a integrants de la festa. Però no era el cas.  

Notícies relacionades

Pel que sembla, segons el testimoni aportat per la persona que va donar l’alerta, la convocatòria incloïa consum massiu de drogues, i l’orgia s’havia de prolongar durant tota la nit. En el moment cabdal s’esperaven fins a 30 persones. En una de les habitacions, els mossos van trobar gran quantitat d’estupefaents. També algun dels participants portava drogues a sobre. El motiu oficial de la reunió era la presentació d’una pàgina web. Una vegada exposat el ‘site’ es procediria a la festa. I si el normal era unes copes amb ganxitos i canapès, en aquest cas la idea era una bacanal que al final no va poder ser. Per acabar-ho d’adobar, una de les persones detingudes tenia tos i febre, amb la qual cosa va ser traslladada a un centre mèdic. Se li ha fet la prova del Covid-19 i ha donat negatiu. 

Els arrestats segueixen detinguts a la comissaria de les Corts a l’espera de passar a disposició judicial. Serà el jutge de guàrdia qui dictamini si els manté tancats o si els allibera. La policia valora també si han de ser multats per saltar-se el confinament.