epidèmia de coronavirus en españa

Mor un guàrdia civil de Valdemoro (Madrid) que havia donat positiu en Covid-19

L'AUGC ha assenyalat que aquest agent no tenia patologies prèvies i abans de contraure la malaltia prestava el seu servei amb normalitat

zentauroepp49412852 03 07 2019 veh  culo de la guardia civil en imagen de archiv190811182624

zentauroepp49412852 03 07 2019 veh culo de la guardia civil en imagen de archiv190811182624 / GUARDIA CIVIL

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Guàrdia Civil ha confirmat que ha mort un agent de 39 anys destinat al servei de retribucions de Valdemoro (Madrid) i que havia donat positiu en la prova del coronavirus (Covid-19), segons informen fonts oficials de l’institut armat després que l’AUGC hagi avançat aquesta defunció.

L’AUGC ha assenyalat en un comunicat que el seu company Pedro A. és «el primer guàrdia civil mort per contagi del coronavirus». Tenia una filla petita de cinc anys i era membre de la junta directiva provincial d’aquesta associació professional de l’institut armat.

Notícies relacionades

La Direcció General de la Guàrdia Civil s’ha limitat a confirmar el positiu en Covid-19 i l’edat de l’agent mort, així com el seu destí, per respecte a la privacitat. L’AUGC, per la seva banda, ha mostrat el seu condol a la família i ha assenyalat que aquest agent no tenia patologies prèvies i abans de contraure la malaltia prestava el seu servei amb normalitat.

A més, l’AUGC ha expressat les seves condolences a la resta de famílies espanyoles que també han perdut un ésser estimat per aquesta pandèmia de coronavirus i ha sol·licitat que se segueixin les instruccions de les autoritats sanitàries. 

‘Coronavirus avui’

Subscriu-te a la nostra ‘newsletter’ per conèixer tota l’actualitat i informació pràctica sobre el desenvolupament de la pandèmia i les seves repercussions