estat d'alarma

Detingut un home per amenaces amb un ganivet al carrer a Manresa | VÍDEO

Un vídeo gravat per un veí mostra com l'arrestat està amb l'arma blanca a la mà i cridant insults

whatsapp-video-2020-03-18-at-134157 vid 18 135621 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Agents de la Policia Local de Manresa (Bages) han detingut un home de 49 anys que dimarts, cap a les 20.00 hores, brandia un ganivet gran pel carrer en ple estat d’alarma pel coronavirus i al qual han denunciat per un presumpte delicte d’amenaces amb arma blanca, ha explicat el consistori en un comunicat aquest dimecres. «Ens complica bastant la feina tenir persones al carrer amenaçant la gent», ha assenyalat el cos en un tuit recollit per Europa Press, en què també ha agraït la feina als agents.

En el mateix missatge, el cos policial ha adjuntat un vídeo, gravat des del balcó d’un veí, en què es veu com l’home està al carrer, amb el ganivet a la mà i cridant insults. La sala d’emergències del cos municipal va rebre diverses trucades que «al carrer Gaudí hi havia un home que amenaçava les persones que passaven pel carrer» amb el ganivet, recull el comunicat.

Fulla de 20,5 centímetres 

Notícies relacionades

El vídeo mostra com, a l’arribar una patrulla, el primer agent que surt li ordena que es tiri a terra, cosa que l’home ignora, tot i que sí que deixa anar el ganivet. Els dos policies immobilitzen l’home i seguidament hi va una altra patrulla del cos municipal, que acompanyen els primers agents i recullen el ganivet del terra.

Els agents van intervenir el ganivet, amb una fulla de 20,5 centímetres i un total de 33,5 centímetres, i van prendre declaració als veïns, que van constatar les amenaces.

‘Coronavirus avui’

Subscriu-te a la nostra ‘newsletter’ per conèixer tota l’actualitat i informació pràctica sobre el desenvolupament de la pandèmia i les seves repercussions