al centre de la localitat

Mor el nadó que va caure per la finestra des d'un segon pis a Granada

El nen ha mort després d'haver estat ingressat a l'UCI en estat crític

policia-nacional

policia-nacional

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El nadó d’uns 18 mesos que va resultar ferit molt greu després de caure dijous, pel que sembla de manera fortuïta, des de la finestra de la cuina d’un segon pis d’un bloc a la ciutat de Granada ha mort després d’haver estat ingressat a la Unitat de Cures Intensives (UCI) en estat crític.

Fonts de la Conselleria de Salut han confirmat a Europa Press la mort d’aquest nadó, que va caure per la finestra d’un bloc ubicat al carrer Mano de Hierro, al centre de la capital granadina.

Segons van informar a Europa Press fonts sanitàries, el nadó va ingressar dijous a l’Hospital Maternoinfantil Virgen de les Nieves de Granada amb pronòstic molt greu, intubat i requerint respiració assistida a causa d’un traumatisme cranioencefàlic sever que va patir a conseqüència de la caiguda.

Fonts policials van informar a Europa Press dijous que els fets van tenir lloc cap a les 17.00 hores. El nen, que era amb la seva mare, va caure per la finestra i, davant de la gravetat de les ferides observades per un metge que passava per la zona, va ser traslladat en braços pels mateixos policies que es van personar al lloc fins a l’Hospital de San Rafael, als voltants de la zona.

Notícies relacionades

Des d’aquest centre, el menor va ser traslladat en una UVI mòbil a l’Hospital Maternoinfantil Virgen de les Nieves de Granada, on va estar ingressat en estat crític a l’UCI. El servei coordinador d’Emergències 112 Andalusia va ser alertat pels serveis sanitaris perquè donés trasllat a Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat sobre aquest nen que estava «inconscient».

Així, el 112 va donar avís a la Policia Local i la Policia Nacional, que es van personar a la zona. Les fonts policials consultades van indicar que l’Equip Judicial de Policia Nacional va realitzar dijous a la tarda una inspecció ocular a la zona, si bé tot apuntava a un accident com a causa del succés.

Temes:

Granada