NO PRESENTARAN DENÚNCIA

Famílies de menors xinesos denuncien discriminacions pel coronavirus

Els progenitors han lamentat que als centres d'ensenyament no s'hagin activat protocols antiassetjament en aquests casos

zentauroepp52247380 coronavirus hong kong200211104625

zentauroepp52247380 coronavirus hong kong200211104625 / JEROME FAVRE

1
Es llegeix en minuts
Efe

Famílies de menors xinesos han denunciat discriminacions pel coronavirus en escoles de Barcelona i han lamentat que en els centres d’ensenyament no s’hagin activat protocols antiassetjament en aquests casos, segons ha informat betevé.

L’advocada Kangyun Xiao ha assegurat a la televisió local barcelonina que està rebent denúncies de pares i mares de menors xinesos que asseguren que estan patint situacions de discriminació a les escoles, en forma de comentaris relacionats amb el coronavirus, de l’estil «ets un coronavirus».

Notícies relacionades

La lletrada afirma que, de moment, cap família ha volgut presentar demanda i lamenta que, malgrat que les famílies parlin amb les escoles, els centres no hagin activat cap protocol «antiassetjament» per a aquestes situacions.

D’altra banda, la coordinadora en funcions de l’Institut de Cultura Xinesa a Barcelona, Li Xue, ha explicat que ja fa tres setmanes que han anul·lat les classes a menors xinesos que han tornat de la Xina i que no saben quan es podran reiniciar.

Temes:

Coronavirus