Augmenta el contagi

Alemanya eleva a cinc els casos confirmats de coronavirus de Wuhan

Les autoritats alemanyes van donar a conèixer que hi ha un nou afectat a Baviera i juntament amb les altres quatre persones infectades es troba aïllat en un hospital

coronavirus-enfermo

coronavirus-enfermo

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El nombre de casos de coronavirus a Alemanya va pujar a cinc, al confirmar-se un altre afectat a Baviera, que com els quatre anteriors, treballa a l’empresa on havia impartit un curs de capacitació una col·lega xinesa.

Les autoritats de Baviera van informar d’aquest nou cas, a l’espera que es notifiquin els resultats de les anàlisis realitzades en unes altres 110 persones que van estar en contacte amb els afectats, en unes 20 de les quals s’ha pogut descartar ja el contagi.

Els cinc empleats de Webasto en què s’ha confirmat el contagi del coronavirus de Wuhan –tres homes i una dona– es troben bé, no han presentat símptomes d’haver emmalaltit i són en un mateix hospital, on han quedat ingressats en una unitat aïllada.

Repatriar alemanys de la Xina

Notícies relacionades

El govern alemany preveu repatriar els 90 ciutadans d’aquesta nacionalitat que es troben a la ciutat xinesa de Wuhan, centre de l’epidèmia, el pròxim dissabte. Quan arribin a Alemanya se’ls mantindrà en quarantena durant 14 dies, el període d’incubació del virus.

L’origen de la infecció detectada a Baviera va ser una col·lega xinesa que havia impartit un curs de capacitació laboral durant la seva estada a la ciutat bavaresa de Starnberg. En paral·lel s’han analitzat altres casos sospitosos en altres parts del país, sense que fins ara no hagi donat cap positiu.