Vol en pràctiques

Dos morts al caure una avioneta a Tarragona

L'aparell havia sortit de l'aeròdrom de Sabadell i la seva destinació era l'aeroport de Reus

zentauroepp50347041 pla tancat de l avioneta accidentada aquest dijous entre les191011095244

zentauroepp50347041 pla tancat de l avioneta accidentada aquest dijous entre les191011095244 / Xavi Toscano

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dues persones han mort a l’estavellar-se una avioneta a la localitat de Bonastre (Tarragona), segons han informat els Bombers de la Generalitat. Les víctimes són l’instructor de vol i un alumne. 

L’avioneta havia partit de l’aeroport de Sabadell per realitzar un vol de formació nocturna i es dirigia al’aeroport de Reus (Tarragona) quan es va perdre el contacte amb l’aparell poc abans de les 21.00 hores, per la qual cosa Aena va donar un avís als Bombers de la Generalitat.

Amb la informació subministrada, es va iniciar un operatiu de recerca de l’aparell i a les 22.47 hores es van localitzar les restes de l’avioneta i els cossos sense vida dels dos tripulants a la finca de Mas Gatell, al municipi de Bonastre. L’aparell es va estavellar contra el mur perimetral de la finca per causes que es desconeixen.

L’avioneta accidentada pertanyia a Aerolink Flight Academy, una escola de formació de pilots i auxiliars de vol amb seu a l’aeroport de Sabadell (Barcelona), segons ha informat aquest divendres a Efe Aena.

Notícies relacionades

La Unitat Tècnica de Seguretat Aèria dels Mossos d’Esquadra, en coordinació amb la Comissió d’Investigació en Accidents i Incidents Aeris d’Aviació Civil, estan duent a terme la investigació.

Els Mossos han explicat que la causa de l’accident pot trigar dies a conèixer-se, fins a saber les dades procedents de la caixa negra.