18 febr 2020

Anar al contingut

A El Ejido

Una dona mata el seu fill de 7 anys a Almeria

La mare, que no tenia la custòdia del petit, ha sigut detinguda

Julia Camacho

Una dona mata el seu fill de 7 anys a Almeria

GUARDIA CIVIL

Una dona de 38 anys ha matat el seu fill de 7 anys a Almeria i ha sigut detinguda per la Guàrdia Civil. Els fets han passat a la localitat de Las Norias de Daza, pertanyent a El Ejido. Segons informa Canal Sud, la custòdia del petit la tenia el seu pare des que la parella es va separar. 

Pel que sembla, l’arrestada transportava a l’interior del seu vehicle el cos del nen quan ha sigut detinguda pels agents de la Guàrdia Civil.

Fonts de la investigació han confirmat que l’arrest s’ha produït després que un familiar del menor, que viu en el mateix nucli de població, avisés per telèfon de la presència de la dona amb el cos del menor.

Els agents s’han mobilitzat fins al lloc dels fets, que ha tingut lloc cap a les 10.30 hores, i han procedit a identificar i arrestar la dona, al considerar-la com a presumpta autora de la mort del menor, que els serveis sanitaris han tractat de reanimar sense èxit.

Fonts pròximes al cas han apuntat que la detenció, que s’ha produït entre un cert enrenou veïnal, estaria relacionada amb l’obtenció de la custòdia del menor. El jutjat de Primera Instància i Instrucció en funcions de guàrdia d’El Ejido ja ha procedit a l’aixecament del cadàver.