DEBAT SOBRE L'EUTANÀSIA

Mor Antoni Monguilod, malalt de parkinson que va reclamar una mort digna

Acompanyat per la seva dona, que l'atenia les 24 hores i l'ajudava a comunicar-se, Monguilod, de 74 anys, havia explicat que tant la seva dona com els seus quatre fills el comprenien

e4c38816-cb87-49f9-86e9-91d495d464d8-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts
Agencias

Antoni Monguilod, el veí de Malgrat de Mar (Barcelona) malalt de parkinson que havia reclamat el dret a una mort digna, ha mort aquest dimecres, segons han informat els seus familiars.

A Antoni Monguilod li van diagnosticar parkinson fa dotze anys i havia emprès una campanya per reclamar als polítics la legalització de l’eutanàsia per deixar de «patir» i poder morir «dignament».

Notícies relacionades

Acompanyat per la seva dona, que l’atenia les 24 hores i l’ajudava a comunicar-se, Monguilod, de 74 anys, havia explicat al juliol que tant la seva dona com els seus quatre fills el comprenien però mai va voler comprometre’ls ni causar-los problemes.

Monguilod va treballar tota la seva vida d’electricista, va editar la revista «Som-hi», publicació local de Malgrat de Mar, i també va estar implicat en l’Ajuntament i en les juntes de les escoles dels seus fills.

Temes:

Parkinson