Anar al contingut

DEBAT SOBRE L'EUTANÀSIA

Mor Antoni Monguilod, malalt de parkinson que va reclamar una mort digna

Acompanyat per la seva dona, que l'atenia les 24 hores i l'ajudava a comunicar-se, Monguilod, de 74 anys, havia explicat que tant la seva dona com els seus quatre fills el comprenien

Agencias

Antoni Monguilod, el veí de Malgrat de Mar (Barcelona) malalt de parkinson que havia reclamat el dret a una mort digna, ha mort aquest dimecres, segons han informat els seus familiars.

A Antoni Monguilod li van diagnosticar parkinson fa dotze anys i havia emprès una campanya per reclamar als polítics la legalització de l’eutanàsia per deixar de «patir» i poder morir «dignament».

Acompanyat per la seva dona, que l’atenia les 24 hores i l’ajudava a comunicar-se, Monguilod, de 74 anys, havia explicat al juliol que tant la seva dona com els seus quatre fills el comprenien però mai va voler comprometre’ls ni causar-los problemes.

Monguilod va treballar tota la seva vida d’electricista, va editar la revista «Som-hi», publicació local de Malgrat de Mar, i també va estar implicat en l’Ajuntament i en les juntes de les escoles dels seus fills.

Temes: Parkinson