Dos detinguts per haver llançat un menor de 13 anys al riu a Granada

Els fets van passar diumenge cap a les 23.10 hores

zentauroepp50141742 30 09 2019 polic a local de granada  sociedad andaluc a espa190930130224

zentauroepp50141742 30 09 2019 polic a local de granada sociedad andaluc a espa190930130224 / POLICIA LOCAL DE GRANADA ARCHIVO

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Policia Local de Granada ha detingut dos joves de nacionalitat marroquina, de 20 i 18 anys, per suposadament haveragredit i llançat un menor de 13 anys al riu Genil diumenge a la nit pel pont romà que hi ha al seu pas per la ciutat, a una altura d’uns sis metres aproximadament.

Els fets van passar cap a les 23.10 hores, quan una gran quantitat de persones que eren al pont romà van requerir la presència de la Policia a l’adonar-se que hi havia un noi al riu. Una persona es va llançar a l’aigua per ajudar-lo i algunes més es van traslladar a la zona de l’embarcador per intentar ajudar-les a sortir.

Els testimonis van explicar als agents que el menor havia sigut agredit per un grup de joves que l’estaven colpejant des de la zona enjardinada al costat de la biblioteca pública i que a l’arribar a l’altura del pont el van agafar entre dos, el van alçar a pes i el van llançar a l’aigua. Després de treure’l, el menor va ser assistit pels serveis sanitaris i no va presentar lesions, més enllà d’una lleugera hipotèrmia.

Notícies relacionades

Un dels presumptes agressors va ser detingut als voltants quan van passar els fets i l’altre, a l’adonar-se de la presència policial, va fugir corrents, tot i que va ser interceptat al carreró del Pretorio al costat del carrer Compositor Ruiz de Aznar, segons detalla en una nota la Policia Local. Tots dos van ser reconeguts pels testimonis i traslladats a dependències policials.

El menor estava indocumentat i no parlava espanyol, per la qual cosa va ser necessària la col·laboració d’un dels testimonis per comprovar que no té família a Espanya i que es troba intern en un centre de menors, al qual va ser traslladat després dels fets.

Temes:

Granada