El descontrol normatiu confon els usuaris del patinet i altres notícies que has de saber avui

zentauroepp49459202 soc patinete190816172532

zentauroepp49459202 soc patinete190816172532 / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les cinc notícies que has de saber avui per estar informat:

1)El descontrol normatiu confon els usuaris del patinet. El retard en l’aprovació de la regulació estatal degut a la falta de Govern provoca buits legals. Països com França comencen a regular el mes que ve aquests vehicles. A Madrid, els patinets només poden circular pels carrils bici i carrers limitats a 30 km/h, cosa que ha forçat alguns fans del patinet, com l’expresident de la primera associació de patinadors, a substituir-lo per una moto.  


2)L’‘Open Arms’ distancia encara més el PSOE i Podem. Iglesias deixa en l’aire si facilitarà amb la seva abstencióla compareixença de Sánchez que demanen les dretes. El barco ‘Audaz’ arriba aquest divendres a Lampedusa iportarà a Espanya 15 dels immigrants rescatats.


3)Un nadó de 20 dies, “molt greu” per maltractament. Fonts del centre confirmen que la situació del petit, de la tutela del qual s’ha fet càrrec la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA), a part de “molt greu” és “molt complicada”. Els pares del nadó passaran avui a disposició judicial i hauran de declarar per un delicte de lesions.


Notícies relacionades

4)Macron nega a Johnson una renegociació del ‘brexit’. El president francès adverteix al primer ministre britànic que la clàusula irlandesa és una garantia “indispensable”. Johnson insisteix que el Regne Unit abandonarà el club comunitari el 31 d’octubre “amb o sense acord”.


5) Vaga d’Iberia a l’aeroport de Barcelona. Sindicats i empresa no aconsegueixen arribar a un acord i els 2.700 treballadors del servei d’assistència a terra o ‘handling’ faran vaga, com ja van fer el 27 i 28 de juliol i tornaran a fer els dies 30 i 31 d’agost (com els seus companys de Madrid-Barajas) si el conflicte continua enquistat. Consulta aquí els serveis mínims per a aquest cap de setmana.