Investigació

Mor una noia després de consumir èxtasi en un concert a Palma

La víctima va ser trasllada a l'Hospital Clínic de Barcelona, on no va superar els greus problemes hepàtics que li va produir la droga

rmsanz262134  barcelona   26 3 2000 laboratorio de la brigada d160531114146

rmsanz262134 barcelona 26 3 2000 laboratorio de la brigada d160531114146 / MAITE CRUZ

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una noia argentina de 19 anys, Milagros Alanís Moyano, ha mort després de consumir una pastilla d’èxtasi en un concert a Palma. La noia va anar diumenge passat amb uns amics a l’Origen Festival a Son Fusteret, on va consumir una pastilla d’èxtasi. La noia va entrar en un estat de xoc i va haver de ser hospitalitzada a Son Espases. Dimarts va ser traslladada al’Hospital Clínic de Barcelona, on va morir l’endemà.

Notícies relacionades

La noia, que havia arribat a Palma des de l’Argentina feia uns mesos junt amb la seva germana bessona i treballava com a socorrista, va anar amb un grup d’amics al festival diumenge passat. No està confirmat si va comprar l’èxtasi dins o fora del recinte. Pel que sembla, la pastilla que va ingerir portava el símbol d’una calavera, segons informacions que circulen a les xarxes socials i que haurien facilitat familiars.

La Policia Nacional investiga el cas a l’espera del resultat de l’autòpsia. "L’examen preliminar de l’autòpsia diu que va patir una hipertèrmia i va arribar als 43 graus de febre. Hi ha presència d’èxtasi al seu cos, la qual cosa li va provocar gravíssims problemes hepàtics," ha relatat el seu germà Lautaro al diari local 'Última Hora'. El seu pare, Paulo Moyano, també ha penjat a Facebook diversos textos en els quals explica la tràgica mort de la seva filla.

Temes:

Drogues