Investigació

En estat crític una nena de tres anys després de consumir èxtasi a Eivissa

Els pares, russos, han declarat que van veure com la nena agafava una pastilla de terra, en un parc infantil, i la ingeria

vista de hospital de son espases 2014-03-12 14-38

vista de hospital de son espases 2014-03-12 14-38

1
Es llegeix en minuts
Efe

Una nena de nacionalitat russa de tres anys es troba en estat crític després d’ingerir èxtasi a Eivissa. Els fets van ocórrer dijous a la tarda, situació després de la qual la nena va ingressar a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l’Hospital Can Misses d’Eivissa en estat crític, segons han informat fonts sanitàries.  La nena evoluciona favorablement, segons ha informat aquest divendres l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera.

Els pares han declarat davant de la Guàrdia Civil que dijous al matí, mentre estaven en un parc infantil del municipi eivissenc de Santa Eulària, la menor es va prendre una pastilla que es va trobar a terra. 

Segons la Guàrdia Civil, han explicat que quan la mare se’n va adonar, la petita ja havia ingerit la pastilla. 

Posteriorment, la menor va ser ingressada a la Unitat de Cures Intensives de l’Hospital Can Misses per consum de MDMA. 

Notícies relacionades

A causa de l’estat de gravetat, la nena va ser traslladada en helicòpter a l’UCI pediàtrica de l’Hospital Son Espases, a Mallorca, on està ingressada en estat crític tot i que evoluciona favorablement, segons han informat fonts sanitàries. 

La Guàrdia Civil s’ha fet càrrec de la investigació.

Temes:

Drogues