INCIDENT AL TRAMVIA

Diversos ferits en un accident del Trambesòs a Sant Adrià

Segons Protecció Civil, el tren no ha frenat i ha xocat amb el límit de la via

whatsapp-video-2019-01-02-at-095831 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Quatre persones han resultat ferides aquest dimecres com a conseqüència d’un accident al Trambesòs a l’estació de Sant Adrià, al final de la línia T4, segons han informat els Bombers de la Generalitat.

Entre els afectats hi ha la conductora del comboi, que com a conseqüència del xoc ha quedat atrapada i ha hagut de ser alliberada pels bombers. La treballadora, en estat greu, ha sigut traslladada a l’Hospital de Vall d’Hebron. Dels passatgers ferits, dos en estat lleu han sigut portats a l’Hospital Esperit Sant de Santa Coloma i el tercer ha rebut l’alta ‘in situ’.

L’accident ha tingut lloc cap a les 8.45 hores, quan el comboi no ha frenat a temps quan arribava a l’estació de Sant Adrià i ha xocat amb el límit de la via, segons ha explicat Protecció Civil.

En aquesta imatge difosa per SER Catalunya cedida per un internauta es pot veure com ha quedat la part davantera del tramvia.

Fins al lloc dels fets s’han traslladat cinc dotacions dels Bombers, juntament amb altres equips d’emergència, sanitaris i la Policia Local.

Notícies relacionades

Com a conseqüència de l’accident, la línia T4 es troba sense servei entre les parades de Sant Adrià i Maresme. Tram proposa utilitzar les línies d’autobús B23 i H14 com a serveis alternatius per cobrir el trajecte de la T4 sense servei.

La línia T6 també ha resultat afectada i, després d’un primer moment en què ha quedat tota sense servei, s’ha reprès el funcionament entre les estacions de Glòries i Parc del Besòs.