Anar al contingut

Un dofí mort i amb un nom gravat a ganivet apareix en un platja d'Almeria

L'animal presentava nombroses ferides i la paraula 'Juan' escrita en un dels seus costats

Europa Press / Almería

Un dofí mort i amb un nom gravat a ganivet apareix en un platja d'Almeria

Un dofí ha sigut localitzat sense vida a la platja de la Urbanització de Roquetas de Mar (Almeria) amb ferides i el nom de ‘Juan’ gravat en un dels seus costats.

EQUINAC

Un portaveu de 112 Emergències Andalusia ha explicat a Europa Press que aquest divendres passat cap a les 20,45 hores va rebre l’avís d’un particular que havia albirat aquest dofí encallat a la sorra.

Opinió exprés

Digueu-me Juan

A més, la coordinadora d’Equinac, Eva María Morón, ha indicat a Europa Press que membres d’aquesta associació han acudit al lloc dels fets al costat de la Policia Local de Roquetas.

Investigat per la Guàrdia Civil

Així, els membres d’Equinac han comprovat que el dofí a més de comptar amb ferides, té gravada la paraula ‘Juan’ en un dels costats. “Les ferides i talls no s’han fet a la platja, segurament ha ocorregut al mar i el temporal l’hagi tret”, ha explicat la coordinadora d’Equinac.

Per la seva part, fonts de la Guàrdia Civil han confirmat a Europa Press que fa mesos que el Servei Marítim d’aquest cos investiga l’aparició sense vida d’altres dofins i que aquest nou exemplar s’inclourà dins d’aquesta investigació.