ACCIDENT MORTAL

El noi que va atropellar amb patinet una dona gran nega que estigués manipulant el mòbil

Assegura que anava a tan sols 7 quilòmetres per hora i que va atendre la dona quan va caure a terra

patinete

patinete

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El conductor del patinet elèctric que el mes d’agost passatva atropellar una dona de 92 anys a Esplugues de Llobregat (Barcelona) ha negat que estigués manipulant el mòbil en el moment de l’accident, que va provocar la mort d’una dona gran. "El meu amic em va ensenyar el Google Maps, però jo en cap moment vaig agafar el mòbil, només vaig abaixar el cap i les meves mans sempre van estar al volant", ha afirmat en declaracions a Antena 3.

El noi, que no és menor sinó que té 19 anys, anava acompanyat d’un altre noi, aquest, sí, menor d’edat, segons el relat donat a la periodista. En l’entrevista, el noi amaga la seva identitat per evitar ser assenyalat pel carrer.

L’accident va tenir lloc quan tots dos circulaven per la part central de la rambla del Carme. Es van despistar i van consultar la ruta al telèfon mòbil. "Vaig aixecar el cap, vaig arribar a frenar i no li vaig donar de ple, la vaig esquivar, no li vaig donar de ple i la vaig intentar agafar, però no vaig poder", recorda el noi sobre el moment en què va impactar amb la dona.

"Va aparèixer del no-res"

Segons la seva versió, la dona va aparèixer "del no-res". "No la vaig veure en cap moment", insisteix, abans d’assegurar que no la va atropellar "expressament".

Notícies relacionades

Després de l’accident, el noi assegura que va socórrer la dona i li va posar una motxilla sota el cap perquè estigués més còmoda. "Vaig començar a parlar-li, ella em deia ‘sí’, ‘no’, ‘estic bé, fill, estic bé’", afegeix.

D’altra banda, el conductor del patinet, que està sent investigat pel jutge per un presumpte delicte d’homicidi imprudent, rebutja que anés a més de 30 quilòmetres. Segonsell, circulava tan sols a 7 quilòmetres per hora perquè era "conscient", argumenta, que anava per una rambla, per on hi havia també vianants.