Detingut per homicidi un conductor que va xocar a propòsit contra una moto al Prat

Els conductors dels dos vehicles van tenir diferències mentre circulaven

El motorista va caure a la via, on es va colpejar de manera violenta amb la tanca de protecció de la carretera i va morir

motorista

motorista

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 49 anys acusat d’un delicte d’homicidi  per haver xocat presumptament de manera voluntària contra un motorista, que va morir, després d’haver tingut diferències prèvies mentre circulaven per la B-20, a l’altura del Prat de Llobregat  (Barcelona).

Segons ha informat la policia catalana aquest dilluns, el conductor del turisme, que segueix en dependències policials a l’espera de passar a disposició judicial en les pròximes hores, va ser arrestat ahir, després de xocar amb la moto, cap a les 12.30 hores del migdia.

El detingut, de 49 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Sabadell (Barcelona), ha sigut detingut acusat d’un delicte d’homicidi i, a més, va donar positiu en un control de drogues que es fa a tots els implicats en un accident de trànsit. Quan els Mossos es van personar al lloc de l’accident, van comprovar que el motorista havia mort després d’impactar amb una tanca de protecció.

Diferències mentre circulaven

Diversos testimonis van assegurar que els dos conductors havien mantingut diferències mentre circulaven, fins que el conductor del turisme va xocar amb la moto i va fer caure el motorista a la via.

Notícies relacionades

A partir del relat coincident de quatre testimonis i de l’anàlisi de les traces i les marques per impacte dels vehicles implicats, els Mossos van concloure que el conductor del turisme va xocar voluntàriament amb la motocicleta amb què mantenia una picabaralla de trànsit, per això va ser detingut per un delicte d’homicidi.

El motorista mort és la 160a víctima mortal en accidents de trànsit a Catalunya des del gener del 2018.