TECNOLOGIA

El mode vacances de WhatsApp: deixar de rebre missatges sense sortir d'un grup

La plataforma de missatgeria també ha perfeccionat el mode silenci i treballa en el de comptes vinculats

whats

whats

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquesta informació es va publicar el dia 18/10/2018. El contingut fa referència a aquesta data.

WhatsApp, la plataforma de missatgeria gratuïta amb més usuaris del món, està treballant en una nova funció: vacances, mode silenci i comptes vinculats. ¿Quina utilitat té això? Per exemple, que l’usuari podrà desconnectar d’un grup de treball durant els seus dies lliures sense necessitat de sortir-ne.

Segons ha avançat el portal d’internet WABetaInfoWhatsApp ha estat dissenyant durant aquests últims mesos una nova funció per millorar els xats i en especial les notificacions. Està previst que es pugui tenir una vista prèvia a tots els dispositius.

Mode vacances

Una de les noves funcions, i segurament la més esperada, és el mode vacances. Tot i que encara no se n’han avançat lescaracterístiques, bàsicament seran l’ampliació del mode silenci que ja es dona en els grups de WhatsApp. Fins ara els grups arxivats com a silenciosos no tenien l’opció de descartar o no el missatge, només podien fer-ho amb l’avís d’entrada. A partir del moment en què entri en ús el mode vacances, l’usuari no rebrà ni la notificació ni el missatge mentre tingui activada aquesta funció. Gràcies a aquest mode, quan s’habiliti la funció des de la Configuració de notificacions de WhatsApp, els xats que s’hagin desenvolupat durant el període en què hagi sigut activada la funció no apareixeran en cap moment a la pantalla de l’usuari.

Aquesta nova funció estarà disponible en la Configuració de WhatsApp (per a IOS, Android i Windows Phone en el futur), i després a Notificacions.

Mode silenciós

Quant a la ja popular funció de mode silenciós, s’ha ampliat per a tots els tipus de mòbil. A partir d’ara, qui utilitzi aquesta opció no veurà la quantitat de missatges que se li hagin pogut enviar en un grup determinat.

Comptes vinculats

Notícies relacionades

WhatsApp està treballant també en una nova funció que permet vincular el seu compte a serveis externs. La idea està desenvolupada principalment per a WhatsApp Business, però també hi ha alguna referència a l’aplicació normal de WhatsApp. 

 L’opció Comptes vinculats s’ubicarà en la configuració del perfil, com ja es fa actualment aInstagram .