A Múrcia

Un home agredeix la dona i se suïcida després de ser sorprès pel seu fill menor

La dona ha sigut intervinguda d'urgència aquesta matinada i es troba estable

 

  / MANUEL LORENZO / EFE

1
Es llegeix en minuts
Efe

Una dona es troba en estat greu després de ser agredida pel seu marit, que es va suïcidar amb un ganivet de cuina en una vivenda de Molina de Segura (Múrcia), després de ser sorprès pel seu fill de 13 anys.

Els fets van passar a les 23.13 hores d’ahir a la nit en un cèntric carrer d’aquesta localitat murciana quan, per circumstàncies que són investigades, l’home de 39 anys i de nacionalitat equatoriana va agredir la seva dona, boliviana, de 38 anys.

La víctima va ser traslladada en ambulància a l’Hospital Virgen de la Arrixaca en estat greu per les lesions que havia patit al coll durant l’agressió.

Un fill de tots dos, de 13 anys, va ser el que va presenciar l’agressió al menjador de la vivenda, i el pare, al ser sorprès pel menor, va sortir corrents de l’estança cap a la cuina, on va agafar un ganivet,es va autolesionar a l’abdomeni va morir a l’acte.

El menor va ser el que va trucar al telèfon únic d’emergències 112 de la Regió de Múrcia demanant auxili, des d’on es van activar els serveis de seguretat i sanitaris necessaris, segons Protecció Civil.

Notícies relacionades

Pel que sembla l’altre fill menor del matrimoni estava dormint a la seva habitació i no va ser testimoni dels fets.

La dona ha sigut intervinguda d’urgència aquesta matinada i es troba estable i la seva vida no corre perill.