FURTS

Recuperats 102 mòbils robats durant el Sónar 2018

Dues dones de 25 i 33 anys van ser detingudes amb una motxilla plena d'aparells de telefonia d'alta gamma

mviles-robados

mviles-robados

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de l’Hospitalet de Llobregat, Barcelona, van detenir dissabte passat, 16 de juny, dues dones, de 25 i 33 anys i nacionalitat colombiana, com a presumptes autores d’un delicte de furt de telèfons mòbils al recinte del Sónar 2018 a l’Hospitalet de Llobregat. 

Els fets van tenir lloc el mateix dia, a les cinc de la matinada, quan uns mossos estaven fent tasques de prevenció al festival. A la sortida, "els agents van observar com una dona li entregava a una altra, amb molts esforços, una motxilla de color negre", diu en un comunicat el cos de policia. Els va cridar l’atenció el pes aparent de la bossa i van decidir actuar per les sospites que tenien que pogués contenir objectes de procedència il·lícita. Van seguir les dues dones, les van aturar i les van identificar. "Durant l'escorcoll, en què una dona es va resistir activament", explica la nota oficial, els agents es van trobar una gran quantitat de telèfons mòbils d’alta gamma a l’interior de la motxilla. 

Notícies relacionades

Les dues dones havien robat presumptament 73 aparells de telefonia de diverses marques i van ser detingudes com a presumptes autores del delicte de furt. Les dues arrestades van passar a disposició judicial i el jutge d’instrucció va decretar-ne la llibertat amb càrrecs. 

A banda del furt de mòbils –en total van recuperar 102– i una altra vintena de delictes diversos –12 dels quals per atemptar contra la salut pública–, el festival de música electrònica celebrat els dies 15 i 16 de juny, amb l'assistència d’unes 75.00 persones, "es va desenvolupar amb total normalitat", asseguren fonts de Mossos, que també van aixecar actes de denúncia administrativa per la revenda d’entrades.