A Cadis

Intervinguda una tona d'haixix en una platja d'Algesires

La Guàrdia CivIl va sorprendre un grup carregant fardells i només en va poder detenir un

recurso-guardia-civil

recurso-guardia-civil

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Guàrdia Civil ha intervingut més d'una tona d'haixix que estava sent descarregada a la zona del Tolmo del litoral d'Algesires (Cadis) en una operació en què ha sigut detingut un dels participants quan intentava fugir a l'adonar-se de la presència dels agents.

Segons informa la Benemèrita en un comunicat, la intervenció es va produir en un dispositiu especial contra el narcotràfic establert a la zona litoral d'Algesires que va permetre sorprendre un grup de persones a la zona del Tolmo traslladant fardells d'haixix des de la platja cap a la zona muntanyosa.

A l'adonar-se de la presència dels agents, els participants van abandonar els fardells d'haixix i van sortir corrent muntanya a través. Durant la persecució, els agents van aconseguir detenir un dels fugits, de nacionalitat marroquina, que no portava documentació.

Notícies relacionades

Mentre es produïa aquesta detenció, a la platja es va intervenir la droga que estava distribuïda en fardells d'haixix i que tenia un pes superior a una tona.

La Guàrdia Civil manté oberta una investigació per detenir els fugits com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. El detingut, juntament amb les diligències instruïdes i la droga intervinguda, ha sigut posat a disposició de l'autoritat judicial.