DESTACATS DEL DIA

Dones dempeus i altres notícies que has de saber avui, en un minut

.

. / Raúl Caro Cadenas (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquestes són les cinc notícies que has de saber avui:

1) Vuit de cada 10 treballadores són favorables a l'aturada del 8 de març, segons CCOO i la UGT. Els sindicats criden a la mobilització i veuen en el 8-M "un abans i un després" en la igualtat. Consulta els serveis mínims en educació, sanitat i transport durant la vaga feminista.


2) Hisenda indaga sobre els pagaments de la Generalitat a empreses i periodistes afins. El ministeri requereix informació sobre ajudes i subvencions a entitats independentistes i mitjans de comunicació.

Cristóbal Montoro i Juan Ignacio Zoido / EFE / Kiko Huesca


3) Noves dades de l'informe de la Guàrdia Civil sobre l'actuació dels Mossos l'1-O. "Que no es vegin mossos per enlloc". Aquesta va ser la consigna que els comandaments de la policia autonòmica van donar als seus subordinats per instar-los a no participar en accions de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional.

Actuació de la Guàrdia Civil en un col·legi electoral l'1-O a Sarrià de Ter. / LLUÍS GENÉ (AFP)

Notícies relacionades

4) La Guàrdia Civil té la pista d'una furgoneta blanca que va entrar al camí on va desaparèixer Gabriel. Els bombers d'Almeria inspeccionen a fons les galeries i els pous de l'antiga mina d'or de Rodalquilar.

Recorregut pels llocs on solia anar el nen desaparegut a Níjar, Gabriel Cruz. / JOSé LUIS ROCA


5) Parla una víctima de l'estafador de dones: "Es va gastar els meus estalvis en putes, coca i hotels de luxe". Albert Cavallé està en recerca i captura per enganyar suposadament 23 dones a Barcelona, Pamplona i Baiona.

El periódico / Albert Cavallé. /