Investigació d'un crim

L'autòpsia determina que Diana Quer va morir estrangulada

Els forenses asseguren que es necessiten més proves per determinar si hi va haver violació o no

Després de 16 mesos a l’aigua és difícil comprovar si presumptament ’el Chicle’ va abusar o no de Diana Quer. / ATLAS VÍDEO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

José Enrique Abuín, el Chicle, no va atropellarel Chicle,no va atropellar de manera fortuïta Diana Quer, com assegurava ell mateix, autor confés de la mort, sinó que va ser estrangulada. Aquesta és la conclusió de l'informe preliminar de l'autòpsia, avançat per alguns mitjans, que ja ha sigut entregat a les parts i que desmunta del tot la versió del detingut. Els forenses asseguren que es necessiten més proves per determinar si hi va haver agressió sexual o no contra la noia madrilenya. L'estat en què es va trobar el cadàver de la noia, després de 16 mesos a l'aigua, fa difícil comprovar si presumptament el Chicle va abusar d'ella o no.

Aquest informe ha transcendit després que els investigadors de la Guàrdia Civil hagin registrat durant diversos dies el cotxe del Chicle i, una altra vegada, el pou on va aparèixer el cadàver de Quer el 31 de desembre, al qual va conduir el mateix homicida.