Les fotos més gracioses de la naturalesa el 2017

Comedy Wildlife premia les imatges més divertides amb els animals de protagonistes

zentauroepp41373770 the comedy wildlife171219230805

zentauroepp41373770 the comedy wildlife171219230805

3
Es llegeix en minuts

La naturalesa regala escenes increïbles, èpiques, de grans lluites i paisatges llegendaris. Però també brinda moments divertits. I gairebé té més mèrit immortalitzar els segons que els primers. The Comedy Wildlife s'encarrega de premiar els fotògrafs que capturen aquestes delirants escenes. La del 2017 ha sigut la tercera edició, amb 3.500 imatges presentades. El que segueix és una selecció dels treballs, amb el nom que els mateixos autors van posar a les fotos. 

MIQQEL ANGEL ARTÚS ILLANA / COMEDY WILDLIFE / 

1. Regiment militar

1. Regiment militarAquest pingüí sí que sap com mantenir la disciplinia en un terreny tan hostil com les illes Malvines. El fotògraf català Miquel Angel Artús Illana va captar aquest peculiar regiment en plena instrucció. 

COMEDY WILDLIFE / BENCE MATE

2. Caçats en l'acte

2. Caçats en l'acteAquests dos ossos van ser enxampats en plena còpula a l'estepa de Romania pel fotògraf Bence Mate. Segons sembla, van intentar amagar-se entre la malesa, però no van ser prou hàbils per esquivar la càmera de l'improvisat paparazzi.

COMEDY WILDLIFE / TROY MAYNE

3. Bufetada

3. BufetadaEl mar és molt gran, però aquesta tortuga que passejava per aigües filipines va pensar que no prou extens per a ell i aquest peix maori que potser no va veure venir la bufetada de la tortuga verda. Aquesta imatge de Troy Mayne s'ha endut el premi a la millor foto a l'aigua. 

WILDLIFE / Andrea ZAMPATTI / COMEDY 

3. El liró somrient

3. El liró somrientAquest fotògraf italià només va necessitar una sola foto per retratar el bon humor amb què es va despertar aquest liró que passava el dia sobre una milfulles de les muntanyes transalpines. 

WILDLIFE / Brian valente / COMEDY 

4. Foca partint-se de riure

4. Foca partint-se de riureImpossible saber què li van explicar a aquesta foca de San Diego (Estats Units) perquè es rebolqués de riure per terra. Molt bo devia ser, i el fotògraf nord-americà Brian Valente era allà per retratar-lo. 

WILDLIFE / ANDREY GILJOV / COMEDY 

5. Entrenament de kung-fu

5. Entrenament de kung-fuAquest cangur sembla estar entrenant-se en arts marcials, però el cert és que està en ple exercici matinal d'entrenament. Se sap que a primera hora és el millor moment per fotografiar aquests animals, perquè és quan estan més actius. El rus Andrey Giljov ho va poder captar.

WILDLIFE / JOSEF FRIEDHUBER / COMEDY 

6. Ganyota

6. GanyotaL'austríac Josef Friedhuber va viatjar fins al parc nacional Virunga, a Ruanda, per fotografiar els goril·les. Segons explica el mateix autor, l'animal acabava de sortir d'un arbust després de la pluja.

WILDLIFE /bonica oliver / COMEDY 

7. Enviant un senyal clar

7. Enviant un senyal clarJapó. Un país seriós, correcte, ferm. No ho són tant els seus macacos. Com el que va retratar l'australiana Linda Oliver al parc Jigokudani, a prop de la localitat de Nakano. "Desafortunadament, mentre vaig ser allà, una sèrie de fotògrafs insistien a abarrotar la zona. Crec que aquest gest era un missatge del macaco per tots ells", explica l'autora.

WILDLIFE / JOHN THRELFALL / COMEDY 

8. L'ànec veloç

8. L'ànec veloçAquesta imatge captada al Regne Unit ha guanyat el premi a la millor foto aèria. Un dels ànecs coincideix amb l'estela deixada per un avió i sembla que vagi tallant el vent amb la seva posició aerodinàmica. 

WILDLIFE / Graeme guy / COMEDY 

9. Comprovant cinturons de seguretat

Notícies relacionades

9. Comprovant cinturons de seguretatDues girafes segueixen de prop l'aterratge d'una avioneta a la sabana africana. A Kenya, per ser exactes. Davant seu, per immortalitzar el moment, hi havia el fotògraf malai Graeme Guy.

WILDLIFE / JEAN-JACQUES ALCALAY / COMEDY 

10. Reunió animal

10. Reunió animalEl francès Jean-Jacques Alcalay va participar d'aquesta assemblea de nyus en què queda clar qui exerceix de cap. L'escena recorda el poblet dels gals, amb el cap Abraracúrcix sempre una mica per sobre de la resta. La imatge va ser captada a Kenya.