Anar al contingut

Les fotos més gracioses de la naturalesa el 2017

Comedy Wildlife premia les imatges més divertides amb els animals de protagonistes

Les fotos més gracioses de la naturalesa el 2017

periodico

La naturalesa regala escenes increïbles, èpiques, de grans lluites i paisatges llegendaris. Però també brinda moments divertits. I gairebé té més mèrit immortalitzar els segons que els primers. The Comedy Wildlife s'encarrega de premiar els fotògrafs que capturen aquestes delirants escenes. La del 2017 ha sigut la tercera edició, amb 3.500 imatges presentades. El que segueix és una selecció dels treballs, amb el nom que els mateixos autors van posar a les fotos. 

COMEDY WILDLIFE / MIQQEL ANGEL ARTÚS ILLANA

1. Regiment militar

Aquest pingüí sí que sap com mantenir la disciplinia en un terreny tan hostil com les illes Malvines. El fotògraf català Miquel Angel Artús Illana va captar aquest peculiar regiment en plena instrucció. 

COMEDY WILDLIFE / BENCE MATE

2. Caçats en l'acte

Aquests dos ossos van ser enxampats en plena còpula a l'estepa de Romania pel fotògraf Bence Mate. Segons sembla, van intentar amagar-se entre la malesa, però no van ser prou hàbils per esquivar la càmera de l'improvisat paparazzi.

COMEDY WILDLIFE / TROY MAYNE

3. Bufetada

El mar és molt gran, però aquesta tortuga que passejava per aigües filipines va pensar que no prou extens per a ell i aquest peix maori que potser no va veure venir la bufetada de la tortuga verda. Aquesta imatge de Troy Mayne s'ha endut el premi a la millor foto a l'aigua. 

COMEDY WILDLIFE / Andrea ZAMPATTI

3. El liró somrient

Aquest fotògraf italià només va necessitar una sola foto per retratar el bon humor amb què es va despertar aquest liró que passava el dia sobre una milfulles de les muntanyes transalpines. 

COMEDY WILDLIFE / Brian valente

4. Foca partint-se de riure

Impossible saber què li van explicar a aquesta foca de San Diego (Estats Units) perquè es rebolqués de riure per terra. Molt bo devia ser, i el fotògraf nord-americà Brian Valente era allà per retratar-lo. 

COMEDY WILDLIFE / ANDREY GILJOV

5. Entrenament de kung-fu

Aquest cangur sembla estar entrenant-se en arts marcials, però el cert és que està en ple exercici matinal d'entrenament. Se sap que a primera hora és el millor moment per fotografiar aquests animals, perquè és quan estan més actius. El rus Andrey Giljov ho va poder captar.

COMEDY WILDLIFE / JOSEF FRIEDHUBER

6. Ganyota

L'austríac Josef Friedhuber va viatjar fins al parc nacional Virunga, a Ruanda, per fotografiar els goril·les. Segons explica el mateix autor, l'animal acabava de sortir d'un arbust després de la pluja.

COMEDY WILDLIFE /bonica oliver

7. Enviant un senyal clar

Japó. Un país seriós, correcte, ferm. No ho són tant els seus macacos. Com el que va retratar l'australiana Linda Oliver al parc Jigokudani, a prop de la localitat de Nakano. "Desafortunadament, mentre vaig ser allà, una sèrie de fotògrafs insistien a abarrotar la zona. Crec que aquest gest era un missatge del macaco per tots ells", explica l'autora.

COMEDY WILDLIFE / JOHN THRELFALL

8. L'ànec veloç

Aquesta imatge captada al Regne Unit ha guanyat el premi a la millor foto aèria. Un dels ànecs coincideix amb l'estela deixada per un avió i sembla que vagi tallant el vent amb la seva posició aerodinàmica. 

COMEDY WILDLIFE / Graeme guy

9. Comprovant cinturons de seguretat

Dues girafes segueixen de prop l'aterratge d'una avioneta a la sabana africana. A Kenya, per ser exactes. Davant seu, per immortalitzar el moment, hi havia el fotògraf malai Graeme Guy.

COMEDY WILDLIFE / JEAN-JACQUES ALCALAY

10. Reunió animal

El francès Jean-Jacques Alcalay va participar d'aquesta assemblea de nyus en què queda clar qui exerceix de cap. L'escena recorda el poblet dels gals, amb el cap Abraracúrcix sempre una mica per sobre de la resta. La imatge va ser captada a Kenya. 

0 Comentaris
cargando