El Rei demana diàleg "dins la llei" i altres notícies que has de saber avui, en un minut

GRA163  MADRID  28 06 2017 - El rey Felipe VI  durante el discurso que pronuncio en el Congreso de los Diputados donde los monarcas han presidido la sesion solemne de la conmemoracion del 40 aniversario de las elecciones de 1977  EFE Chema Moya

GRA163 MADRID 28 06 2017 - El rey Felipe VI durante el discurso que pronuncio en el Congreso de los Diputados donde los monarcas han presidido la sesion solemne de la conmemoracion del 40 aniversario de las elecciones de 1977 EFE Chema Moya / Chema Moya (EFE)

1
Es llegeix en minuts

Aquestes són les cinc notícies que has de saber avui:

1/ Felip VI va aprofitar el discurs del 40 aniversari de les primeres eleccions democràtiques per incidir en la defensa de la llei. "Els sentiments s'han de respectar i comprendre, mai ignorar", va afegir. Podem, PNB i PDECat no van aplaudir cap passatge del discurs del Monarca.


2/ El mòbil que va canviar les nostres vides, l'iPhone, compleix avui 10 anys. Oci, correu, localització i relació amb els altres han canviat en aquests anys amb l'aparició de l'‘smartphone’ d'Apple.


3) Nova jornada de vaga del taxi. El sector protesta contra les llicències de lloguer de vehicles amb conductor. L'aturada està convocada des de les 06.00 d'aquest dijous fins a les 06.00 de divendres.


Notícies relacionades

4) L'oposició en ple reprovarà avui Cristóbal Montoro per l'amnistia fiscal. El titular d'Hisenda serà el segon ministre del Govern de Mariano Rajoy reprovat aquesta legislatura, després que ho fos el de Justícia, Rafael Catalá.


5) El futbolista Jorge Brazalez és el guanyador de la final de 'Masterchef 5'. La cuina amb tocs àrabs del madrileny s'ha imposat a la tradició gastronòmica d'Edurne i a la cuina creativa de Nathan.