Una discoteca de Benidorm busca cambreres "sense nòvios malalts gelosos"

L'anunci, que ha disparat les crítiques a les xarxes, exigeix que les candidates siguin solteres i portin talons o plataformes si no són altes

Declaracions de l’encarregat de la sala a Facebook. / periodico

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BENIDORM

Una coneguda discoteca de primera línia de platja de Benidorm (Alacant) ha publicat un anunci en què diu que busca cambreres per a la temporada d'estiu sense "nòvios malalts gelosos esperant-les a les cinc a la porta per portar-les a casa".

L'anunci d'aquesta discoteca situada a tocar de la platja de Llevant ha sigut difós en el perfil d'Instagram de l'encarregat de la sala Richard New Look, amb l'objectiu d'anunciar que s'ha iniciat el càsting "de les noves candidates per a la feina de cambreres i única noia per al guarda-roba".

"GUAPES I SOLTERES"

A més de deixar clar que les aspirants han de ser majors d'edat, "guapes, amb bon físic, molta experiència posant copes i simpàtiques amb la gent", aclareix després que també han de ser "solteres".

El text insisteix a dir que no volen que les joves tinguin "rotllos ni nòvios malalts gelosos" i encara menys que estiguin "a la barra controlant-la", ja que en aquest cas l'encarregat del local, Julio Granado, a qui anomenen 'El Feroz', avisaria que la noia en qüestió "no treballaria més" i en buscarien "una altra de nova".

Fins i tot, l'encarregat deixa clar que "el que avisa no és traïdor: aquestes són les condicions, són fàcils i clares. Si a alguna no li agraden, que no faci el càsting ni ens faci perdre el temps".

De la mateixa manera, es dirigeix a les futures candidates per advertir-les que si no són "altes, serà obligatori treballar amb talons o plataformes".

Aquest missatge es va escriure ahir a la nit al compte d'Instagram, encara que aquest matí havia sigut esborrat mentre que al perfil de Facebook de l'encarregat l'home hi fa al·lusió: "Ara la gent ja sap que busco cambreres. I sí, sisplau, sense nòvios gelosos malalts".

"CURTS DE GAMBALS"

Notícies relacionades

Davant el gran nombre de comentaris negatius a les xarxes, l'autor del missatge ha qualificat aquestes persones de "curts de gambals".

Des de l'ajuntament de Benidorm, governat pel PP, el portaveu adjunt, el popular José Ramón González de Zárate, ha lamentat la publicació i ha afirmat que no comparteix "en absolut" el que es diu a l'anunci, alhora que ha aclarit que "no es correspon de cap manera amb la forma d'actuar de les empreses d'oci nocturn de la ciutat".