ACTUACIÓ DELS MOSSOS

Detingut per conduir begut, amb el permís suspès i amb un vehicle robat

L'arrestat és veí de Begues i treballava com a jardiner a Castelldefels

Un cotxe patrulla dels Mossos d’Esquadra.

Un cotxe patrulla dels Mossos d’Esquadra. / ACN / NORMA VIDA

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 29 anys i veí de Begues (Baix Llobregat) com a presumpte autor de delictes contra la seguretat del trànsit al conduir sota els efectes de l'alcohol, amb el permís de conduir suspès judicialment i amb un vehicle robat.

Segons han informat aquest dissabte els Mossos, els fets van tenir lloc divendres cap a les 5.15 de la matinada, quan una patrulla de trànsit es va trobar amb un vehicle accidentat a la C-32, al terme municipal de Cornellà de Llobregat, amb danys lleus i una roda punxada.

Notícies relacionades

Quan la patrulla va fer el control d'alcoholèmia al conductor del vehicle, va donar resultat positiu, amb una taxa de 0,63 mg/l, més del doble de la taxa permesa legalment, que és de 0'25 mg/l. Els agents van comprovar també que el conductor no disposava de permís de conduir en vigor al tenir-lo suspès judicialment per pèrdua total de punts.

ANTECEDENTS

A més, van descobrir que el vehicle havia sigut robat unes quantes hores abans a Castelldefels, on el conductor feia dos dies que treballava com a jardiner. Al cotxe s'hi van trobar diverses claus d'altres domicilis i finques del mateix titular de l'automòbil. El conductor tenia 18 antecedents, la majoria per delictes contra la seguretat viària.