HOMOFÒBIA

Un jove gai disfressat de ballarina va ser agredit a Sitges durant el Carnaval

Va ser interpel·lat per tres homes i un d'ells li va pegar amb una porra extensible

getthumbsbyfilename

getthumbsbyfilename

1
Es llegeix en minuts

Un jove homosexual va ser agredit durant la celebració del carnaval de Sitges perquè anava vestit de ballarina, segons ha denunciat l'Observatori contra l'Homofòbia (OCH)Observatori contra l'Homofòbia, amb la qual cosa ja són tres les agressions presumptament homòfobes que han tingut lloc en pocs dies a Catalunya, amb les de Berga i Sants.

Fonts dels Mossos d'Esquadra han confirmat a Efe que el 28 de febrer va ser presentada una denúncia per aquests fets i que aquesta va ser ampliada per la víctima dissabte passat, dia 11, en què feia constar que l'agressió va estar motivada per la seva condició sexual.

Segons la policia autonòmica, els fets s'estan investigant i es posaran en coneixement del jutge i del fiscal.

Segons ha informat l'OCH, l'agressió es va perpetrar quan l'homosexual disfressat de ballarina va ser interpel·lat a la porta d'un bar del carrer del Pecat de Sitges per tres homes.

Segons la denúncia interposada davant els Mossos d'Esquadra, un d'ells va esgrimir una porra extensible i va pegar amb ella a la víctima.

Notícies relacionades

La víctima va fer constar que l'agressor va perdre una placa, que podria ser de vigilant de seguretat.

L'OCH ha informat que ha traslladat també la denúncia a la Fiscalia de Delictes d'Odi de Barcelona i a la Generalitat i ha demanat als Mossos d'Esquadra que detinguin l'autor de l'agressió.