ATAC DE MATINADA

La discoteca de Berga assegura que en l'agressió homòfoba hi van participar entre quatre i sis persones

El propietari de La General diu que el porter de la sala va presenciar els fets i anirà a declarar juntament amb els ferits

1
Es llegeix en minuts

El propietari de la sala La General de Berga, Marià Miró, ha assegurat en declaracions a l'ACN que en l'agressió homòfoba que va tenir lloc aquest diumenge de matinada davant la discoteca hi haurien participat entre quatre i sis persones. Segons Miró, el porter de la sala va ser "testimoni directe dels fets" i, malgrat que l'agressió la va començar un noi, "després s'hi va afegir més gent, entre quatre i sis persones". En aquest sentit, el responsable de la sala de festes ha afirmat que el porter anirà a declarar juntament amb els ferits. De moment, els Mossos han identificat un dels agressors, que declararà aquest dilluns.

Notícies relacionades

Miró també ha volgut denunciar rotundament l'agressió homòfoba i posar-se al costat de les dues víctimes. "No ens havíem trobat amb uns fets així, és la primera vegada que passa", ha lamentat Miró. El responsable de la discoteca també ha afirmat que tots els agressors tindran vetada l'entrada a La General "de manera indefinida".

Aquest dilluns a les 19.00 hores es farà un acte de protesta a la plaça de Sant Pere de Berga per condemnar l'agressió i mostrar el suport als dos agredits i a la comunitat LGTBI.