Mor un home de 40 anys en l'incendi d'una vivenda a Manresa

El foc ha obligat a desallotjar momentàniament 13 veïns de l'edifici

El 2016 van morir 20 persones en focs originats en domicilis

Mor un home de 40 anys arran d’un incendi en un pis de Manresa. / ACN / ALBA GOMEZ

1
Es llegeix en minuts
GUILLEM SÀNCHEZ / BARCELONA

Un home de 40 anys ha mort aquest dilluns de matinada en l'incendi que s'ha declarat a la seva vivenda de Manresa. Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís a la 1.11 hores.

Les flames han calcinat totalment el menjador del pis, situat al carrer de Prudenci Comellas, mentre que la resta de la vivenda ha quedat afectada pel fum. Quan els Bombers hi han accedit, han trobat l'home en estat inconscient i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha certificat la seva mort.

Com a mesura preventiva, s'han desallotjat uns 13 veïns de l'edifici de quatre plantes. Tots ells han pogut tornar quan el foc s'ha donat per extingit.

Fonts de l'Ajuntament de Manresa han atribuït aquests fets a un accident i han indicat a l'agència ACN que no tenien registrada la víctima com a usuària dels serveis socials.

Notícies relacionades

El 2016 es va tancar amb 20 víctimes mortals produïdes en incendis de vivendes. Els focs a l'interior de domicilis han crescut un 16% des del 2014

La immensa majoria d'aquests sinistres es desencadenen per descuits dels inquilins. Deixar una olla al foc, sobrecarregar un lladre excessivament o acostar estufes -amb flama o amb resistències incandescents- al teixit inflamable d'una cortina o d'una peça de roba. 

Temes:

Manresa Incendis