PERSONES DESTACADES

La torera Conchi Ríos, entre les 100 dones més influents del món, per la BBC

La murciana és una de les 20 europees seleccionades i l'única espanyola

abertran36400950 la torera conchi rios efe161124104922

abertran36400950 la torera conchi rios efe161124104922

1
Es llegeix en minuts

La torera Conchi Ríos és l'única espanyola inclosa a la llista anual de les 100 dones més influents del món publicada per la BBC, segons informa el portal especialitzat 'Tauroemoción'. El mitjà de comunicació britànic ha confeccionat la llista fixant-se en dones que al llarg de l'any han destacat en art, negocis, salut, drets humans, periodisme, política, religió, ciència o esport.

Notícies relacionades

La murciana és una de les 20 dones europees seleccionades i l'única espanyola. A l'apartat dedicat a Conchi Ríos la destaquen com una de les quatre dones toreres d'un total de 820 homes. La BBC també ressalta una frase de la torera que justifica la seva presència a la llista: "Crec en la igualtat de les dones i els homes. Tothom ha de lluitar pel que és i pel que vol fer en la vida."

El mes de setembre passat un equip de gravació de la BBC va viatjar a Espanya per rodar un reportatge d'una corrida de toros de Conchi Ríos. La torera va tallar tres orelles i una cua i la cadena britànica emetrà el reportatge a BBC World i a la seva pàgina web.