VIOLÈNCIA MASCLISTA

Detinguda la parella de la dona trobada morta a Torrevella després de confessar el crim

El cos de la víctima va ser localitzat emparedat en una habitació de comptadors d'un immoble

1
Es llegeix en minuts

La Guàrdia Civil ha detingut un home, parella de la dona desapareguda a Torrevella (Alacant) i trobada morta aquest dimecres en un edifici de la localitat, com a presumpte autor del succés després que confessés els fets, segons han confirmat fonts de la investigació.

El cos de la víctima va ser localitzat emparedat en una habitació de comptadors d'un immoble de la ciutat, han apuntat les mateixes fonts, que han comentat que suposadament el detingut va construir un mur en aquesta habitació per amagar el cadàver de la víctima.

Notícies relacionades

Des de l'Ajuntament de Torrevella han assegurat a Europa Press que la dona estava establerta en aquest municipi des de feia temps i que recentment s'havia alertat de la seva desaparició. Per això, ha indicat, familiars i amics havien iniciat la recerca de la dona i havien col·locat cartells amb la seva imatge en diversos llocs.

Igualment, han comentat que aquesta mateixa setmana s'havien renovat els cartells que advertien de la desaparició d'aquesta veïna i que familiars i amics seus havien recaptat fons perquè la seva mare, que era a Xile, pogués viatjar fins a Torrevella, on es troba ja, per participar en la recerca de la seva filla. El consistori ha confirmat que la víctima tenia dos fills.