EL PERIÓDICO llança demà el suplement de l'estiu

El diari renova l'aposta per la informació estival fins al 28 d'agost

Esports es bolca en Rio i les àrees de Gran Barcelona, Icult i Gent guanyen pes

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO
BARCELONA

Els lectors d'aquest diari tindreu a les mans cada dia, a partir de demà, dilluns, 25 de juliol, l'oferta periodística de les vacances. Torna EL PERIÓDICO DE L'ESTIU, la doble edició que us acompanyarà fins al diumenge 28 d'agost. La fórmula, pionera en la premsa espanyola des de fa 37 anys i que va ser secundada pels principals diaris, de posar-se el banyador i plantar el para-sol per relatar tot el que succeeixi aquest estiu no s'oblida de la resta de notícies transcendentals.

La redacció d'EL PERIÓDICO DE L'ESTIU, on les seccions de Gran Barcelona, Esports, Icult i Gent guanyen pes, posarà el focus en les informacions més atractives de la capital catalana, els grans festivals d'estiu que se celebren a Catalunya, la crònica social i els esports.

Agost del 2016, cita obligada amb els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro. Joan Carles Armengol, Luis Mediola i Edu Soto informaran exhaustivament de tot el que succeeixi amb la mirada posada en els millors atletes del planeta, tret dels dopats russos, i de Neymar, l'estrella de FC Barcelona.

Els col·laboradors del diari també es mobilitzen aquest estiu. La parella periodística formada per Emma Riverola i Josep Maria Fonalleras repeteixen fórmula a l'última pàgina del suplement estival amb un particular repàs dels esdeveniments del curs 2015-2016. Tots dos compartiran contraportada amb el dibuixant Tàssies, que estrena una sèrie de vinyetes sota la llegenda Naufragis. Una mirada particular sobre les turbulències de l'actualitat amb l'escenari de fons d'aquest Mediterrani convuls i dramàtic amb els refugiats que fugen de països en conflicte rumb a les platges poc acollidores d'Europa.

Notícies relacionades

RELAT LITERARI / El relat literari a doble pàgina corre aquest estiu a càrrec dels escriptors Xavier Moret, Najat el Hachmi, Jordi Puntí, Jenn Díaz i Micky Otero. Una altra cita que torna amb força és Platja d'autor: el platjòleg asturià Miguel Ángel Álvarez Alperi descobrirà racons de la costa catalana i balear. La ruta té un concurs setmanal: els lectors han de descobrir una platja misteriosa. Entre tots els participants se sortejaran les guies Totes les platges de Catalunya 1 i 2, Costa Brava Nord i Costa Brava Sud.

Els suplements Més EsportMés Periódico i Airbag tornaran amb EL PERIÓDICO el primer cap de setmana de setembre.