DESPRÉS DEL TEST DE LA VERITAT A CARCAÑO

La Policia torna a buscar el cadàver de Marta del Castillo

Els agents centren la recerca a Camas i el Charco de la Pava

1
Es llegeix en minuts

El Cos Nacional de Policia ha reprès les tasques de recerca del cadàver de Marta del Castillo, desapareguda a començaments del 2009 a Sevilla i per l'assassinat de la qual va ser condemnat a 21 anys i tres mesos de presó Miguel Carcaño. Després que la Policia Nacional suspengués a mitjans de novembre les feines de recerca, ara s'han reprès als voltants del Charco de la Pava i del municipi de Camas, segons fonts policials.

A mitjans del mes d'abril del 2014, les noves excavacions enquadrades en la recerca del cadàver de la jove Marta del Castillo propiciaven una frustrant i amarga situació al ser localitzats a prop de Camas unes restes òssies humanes que, no obstant, no pertanyien a la noia. Després de les anàlisis corresponents es va concloure que els ossos tenien més d'un segle d'antiguitat i que podrien haver arribat fa dècades a aquell enclavament.

No obstant, les autoritats informaven llavors que el dispositiu de recerca, encapçalat per una màquina excavadora, continuaria les seves tasques a prop d'on van ser localitzades aquestes restes òssies.

'Test de la veritat'

Notícies relacionades

Aquesta nova recerca va començar després que la Policia Nacional rebés els resultats del 'test de la veritat' a què va ser sotmès l'assassí confés de la noia, realitzat pel neuròleg i neurofisiòleg clínic José Ramón Valdizán, el 6 de març.

A mitjans de novembre, la Policia Nacional va decidir suspendre les tasques de recerca per reorganitzar la tasca.