'ICE BUCKET CHALLENGE'

I Materazzi nomina Zidane

L'exjugador italià repta en un vídeo el francès a abocar-se aigua gelada en favor de la lluita contra l'ELA

En la memòria de tots queda el cop de cap que Zidane li va clavar al defensa al pit en la final del Mundial d'Alemanya 2006

Materazzi repta Zidane en aquest vídeo. / periodico

1
Es llegeix en minuts

L'exfutbolista italià Marco Materazzi s'ha recordat de l'actual entrenador del Reial Madrid Castella, el francès Zinedine Zidane, qui li va donar un cop de cap en la final del Mundial d'Alemanya el 2006, en el joc solidari dels famosos que envaeix les xarxes socials contra la malaltia de la esclerosi lateral amiotròfica (ELA).

A través del vídeo publicat en el compte d'Instagram del mateix Materazzi, l'exjugador apareix amb una maqueta a mida real del pilot italià Valentino Rossi, que el va nominar anteriorment, i una samarreta del Juventus amb el número 21 que va portar Zidane en la seva etapa transalpina. Abans de rebre la galleda d'aigua gelada des d'una rèplica del trofeu de la Lliga de Campions, Materazzi ha nomenat el qui li va donar el cop de cap fa vuit anys.

El golejador italià en aquella final (1-1), que acabarien emportant-se en els penals, es treu la samarreta del francès per mostrar la seva, que va lluir en la seva estada a l'Inter de Milà.

Cadena de favors

Notícies relacionades

Aquesta cadena solidària, denominada internacionalment com 'Ice Bucket Challenge', arrasa a les xarxes socials entre esportistes i famosos i té com a objectiu recaptar fons contra la ELA.

La campanya va néixer a Boston (EUA) i en menys de 24 hores des de la nominació, els protagonistes han de donar 10 dòlars a alguna organització que investigui la malaltia.