EPIDÈMIA A L'ÀFRICA

Mor un altre dels religiosos infectats d'Ebola a Libèria

L'orde de Sant Joan de Déu ultima l'enviament d'un equip per reobrir l'hospital de Monròvia

1
Es llegeix en minuts

El religiós George Combey, company del missioner evacuat Miguel Pajares, ha mort a l'Hospital Elwa de Monròvia (Libèria) a conseqüència de l'Ebola, segons informa l'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu, al qual pertanyia.

Pajares i la monja Juliana Bonoha, evacuats a Espanya, continuen estables, segons l'orde, que recorda que els interessats no volen que es facin públics detalls sobre el seu estat de salut. Pajares, que pateix Ebola, és tractat amb un fàrmac experimental nord-americà, mentre que Bonoha no presenta símptomes del virus.

L'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu està pendent d'enviar a Monròvia un equip de personal sanitari i un de religiós per poder reobrir l'Hospital Sant Josep de Monròvia.  

Combey va ser traslladat a l'Hospital Elwa, coordinat per l'oenagé Metges sense Fronteres dissabte passat, juntament amb la germana Paciencia Melgar, de la Congregació de les Missioneres de la Immaculada Concepció.

Notícies relacionades

En el moment de la repatriació de Pajares, dimecres passat, es desconeixia que Combey estigués infectat i no va ser fins a aquest dissabte quan l'orde hospitalari mateix en va informar.

Una altra religiosa també companya de Pajares, Chantal Pascaline, va morir dissabte.  

Temes:

Libèria