els preparatius de les festes
EL PERIÓDICO serveix el millor manual per triomfar per Nadal
'Tots els secrets de la cuina de Nadal' s'oferirà des de dissabte per 9,95 €
El llibre inclou 50 receptes i idees per comprar bé i ser un perfecte amfitrió

EL LLIBRE 3 ’Tots els secrets de la cuina de Nadal’ inclou receptes i consells per disfrutar i fer disfrutar de les festes nadalenques.
Nadal és a tocar. I amb aquest dia, l'alegria de les festes, però també els maldecaps dels preparatius i dels menús. ¿Què cuino pel dinar de Nadal? ¿Com sorprenc aquest any? ¿Quan em convé comprar tot el que necessito? Són preguntes recurrents a les quals EL PERIÓDICO DE CATALUNYA dóna una completa resposta amb el llibre Tots els secrets de la cuina de Nadal, que estarà disponible a partir de dissabte que ve per només 9,95 euros.
Tots els secrets de la cuina de Nadal no és un receptari nadalenc com n'hi ha tants. És molt més. És un verdader manual per disfrutar i triomfar més que mai per Nadal. El llibre reuneix totes les claus per saber cuinar, presentar i servir les 50 receptes més espectaculars dels xefs catalans: flors de foie gras amb compota de pinyons, pularda en pastís, tàrtar de tonyina amb caviar de truita, sense oblidar, per als amants de les tradicions, la sopa de galets i el pollastre de Nadal. Jordi Vilà, xef del restaurant Alkimia; Rosa Gil, del Casa Leopoldo; Xavier Franco, del Saüc, o Ada Parellada, del Semproniana, són alguns dels cuiners que revelen els seus plats nadalencs, amb idees tant tradicionals com noves i atrevides, però sorprenents. Totes les receptes, presentades de forma molt didàctica, aporten informació sobre ingredients, nivell de dificultat, temps de preparació i, molt important, preu per ració.
Notícies relacionadesCUIDAR LA SALUT / Prologat pel crític gastronòmic Josep Sucarrats, el llibre inclou recomanacions per fer un bon maridatge de vins, així com els millors consells per comprar productes de qualitat a bon preu i què fer amb les sobres per no acabar llençant diners a les escombraries. Si l'economia és important, no ho és menys la salut i, per això, Tots els secrets de la cuina de Nadal explica què es pot fer per disfrutar de les festes de forma saludable sense haver de renunciar als àpats nadalencs. La clau està en l'equilibri.
A més d'aportar algunes curiositats, com per exemple per què es menja torró, el llibre inclou moltes i bones idees per decorar les taules, algunes nocions de protocol i suggeriments per a aquells detalls de cortesia que el converteixen a un en l'amfitrió perfecte.
- CAS SANTOS CERDÁN-ÁBALOS Koldo García després de conèixer l’informe de l’UCO sobre Santos Cerdán: «Acaba de començar»
- Tensió als Estats Units "Motivació política" en l’assassinat d’una congressista i el marit
- Tensió als Estats Units Els EUA surten al carrer de forma multitudinària en protesta per Trump
- Metamorfosi demogràfica Un terç de l’Eixample és estranger
- Tempesta judicial i política La caiguda de Cerdán impulsa en el PSOE avançar les generals
- L’hora més crítica Sánchez acudirà dimecres a la sessió de control al Congrés per respondre per l’escàndol de Santos Cerdán
- Les gravacions del cas Koldo Koldo García va oferir al cap de la Policia Nacional avions d’Air Europa per deportar migrants magribins durant la covid
- Augmenten les probabilitats que un asteroide impacti contra la Lluna el 2032
- Criança Carlos González, pediatre: "Moltes vegades quan el teu fill plora no vol ni joguines ni dolços, demana la teva presència i el teu afecte"
- Entendre-hi més Aeroports: l’hora de l’enlairament