els preparatius de les festes

EL PERIÓDICO serveix el millor manual per triomfar per Nadal

'Tots els secrets de la cuina de Nadal' s'oferirà des de dissabte per 9,95 €

El llibre inclou 50 receptes i idees per comprar bé i ser un perfecte amfitrió

EL LLIBRE 3 ’Tots els secrets de la cuina de Nadal’ inclou receptes i consells per disfrutar i fer disfrutar de les festes nadalenques.

EL LLIBRE 3 ’Tots els secrets de la cuina de Nadal’ inclou receptes i consells per disfrutar i fer disfrutar de les festes nadalenques.

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO
BARCELONA

Nadal és a tocar. I amb aquest dia, l'alegria de les festes, però també els maldecaps dels preparatius i dels menús. ¿Què cuino pel dinar de Nadal? ¿Com sorprenc aquest any? ¿Quan em convé comprar tot el que necessito? Són preguntes recurrents a les quals EL PERIÓDICO DE CATALUNYA dóna una completa resposta amb el llibre Tots els secrets de la cuina de Nadal, que estarà disponible a partir de dissabte que ve per només 9,95 euros.

Tots els secrets de la cuina de Nadal no és un receptari nadalenc com n'hi ha tants. És molt més. És un verdader manual per disfrutar i triomfar més que mai per Nadal. El llibre reuneix totes les claus per saber cuinar, presentar i servir les 50 receptes més espectaculars dels xefs catalans: flors de foie gras amb compota de pinyons, pularda en pastís, tàrtar de tonyina amb caviar de truita, sense oblidar, per als amants de les tradicions, la sopa de galets i el pollastre de Nadal. Jordi Vilà, xef del restaurant Alkimia; Rosa Gil, del Casa Leopoldo; Xavier Franco, del Saüc, o Ada Parellada, del Semproniana, són alguns dels cuiners que revelen els seus plats nadalencs, amb idees tant tradicionals com noves i atrevides, però sorprenents. Totes les receptes, presentades de forma molt didàctica, aporten informació sobre ingredients, nivell de dificultat, temps de preparació i, molt important, preu per ració.

Notícies relacionades

CUIDAR LA SALUT / Prologat pel crític gastronòmic Josep Sucarrats, el llibre inclou recomanacions per fer un bon maridatge de vins, així com els millors consells per comprar productes de qualitat a bon preu i què fer amb les sobres per no acabar llençant diners a les escombraries. Si l'economia és important, no ho és menys la salut i, per això, Tots els secrets de la cuina de Nadal explica què es pot fer per disfrutar de les festes de forma saludable sense haver de renunciar als àpats nadalencs. La clau està en l'equilibri.

A més d'aportar algunes curiositats, com per exemple per què es menja torró, el llibre inclou moltes i bones idees per decorar les taules, algunes nocions de protocol i suggeriments per a aquells detalls de cortesia que el converteixen a un en l'amfitrió perfecte.