Una gran trajectòria i molts reptes superats

1
Es llegeix en minuts
Artur Mas
Artur Mas

Expresident de la Generalitat.

ver +

Els 35 anys d'un diari com EL PERIÓDICO DE CATALUNYA representen una gran trajectòria de periodisme, de feina, d'esforç i d'il·lusió per tirar endavant un projecte que s'ha anat millorant i consolidant amb el pas del temps i que s'ha fet un lloc destacat en el panorama comunicatiu català.

Aquests 35 anys són sinònim de molts reptes superats, com l'adaptació als canvis, a les noves tecnologies o a les situacions econòmiques, com la que travessem en aquests moments. Un dels reptes que EL PERIÓDICO va superar amb escreix va ser el naixement, l'any 1997, de l'edició en català, que va ser una aposta valenta i decidida per la informació en aquesta llengua. Una aposta que en ben poc temps es va demostrar reeixida per la bona acollida que ha tingut entre els lectors.

A l'aposta per la llengua cal sumar-hi l'aposta per la cultura, que també ha estat una constant en aquests anys i que es fa palesa amb els concerts commemoratius i altres iniciatives promogudes per celebrar aquesta efemèride, amb l'objectiu d'apropar la cultura als lectors.

Notícies relacionades

L'aniversari d'aquesta capçalera és també una bona oportunitat de fer balanç, de mirar enrere i veure com entre tots hem fet un llarg camí. Des dels seus inicis, en plena transició, fins ara, en què Catalunya mira com mai abans cap al seu futur, les pàgines d'EL PERIÓDICO han estat testimoni de l'evolució social i política del país.

Com a president de la Generalitat, em complau felicitar els lectors i els professionals que heu contribuït a fer possible aquest diari que, en aquests 35 anys de trajectòria, sempre s'ha destacat pel seu compromís amb la gent de Catalunya. ¡Enhorabona i per molts anys!