PREMI A LA MILLOR INICIATIVA EMPRESARIAL - MOBILE WORLD CAPITAL

BCN, referent mundial en noves tecnologies

Josep Lluís Bonet (president de Fira de Barcelona) i Kim Faura (director general de Telefónica Catalunya) s’adrecen al públic al recollir el premi.

Josep Lluís Bonet (president de Fira de Barcelona) i Kim Faura (director general de Telefónica Catalunya) s’adrecen al públic al recollir el premi. / JULIO CARBÓ

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Barcelona

Per evitar crisis futures és important apostar per indústries que generin valor afegit. És el cas de la tecnologia, i prou que ho saben els que han aconseguit convertirBarcelona en la capital mundial de latelefonia mòbilfins al 2018. La Generalitat, l'Ajuntament de Barcelona, la Fira, la Cambra de Comerç, Turisme de Barcelona i el Ministeri d'Indústria es van unir per promoure una candidatura capaç de competir amb París, Munic i Milà, i que finalment va aconseguir resultar guanyadora.

Notícies relacionades

El premi: Barcelona acollirà durant sis anys més el congrés de telefonia més important del món, celebrarà un festival anual dedicat a la música, el cine i les noves tecnologies i obrirà un centre que acosti els avenços tecnològics als ciutadans.

A més, al voltant de la capitalitat s'ajudarà a desenvolupar empreses dedicades a les noves tecnologies i s'atraurà les companyies líders mundials en aquest àmbit. El projecte generarà un retorn de 3.500 milions.