RESPOSTA POLICIAL CONTRA EL MOVIMENT 15-M

Almenys dos 'indignats' detinguts per la policia a Palma després d'una manifestació

Els agents carreguen contra una protesta improvisada d'unes 300 persones a la capital balear

Càrrega policial contra indignats concentrats a Palma.

Càrrega policial contra indignats concentrats a Palma. / Montserrat T. Díez (EFE)

1
Es llegeix en minuts

Dues persones han estat detingudes per la policia a Palmadurant una marxa que part delsindignatsha fet pel centre de la capital balear minuts després de la concentració celebrada a la plaça d'Espanya en protesta pel desallotjament de l'acampada. Tres agents han estat necessaris per reduir un dels arrestats i emmanillar-lo davant de més d'un centenar de persones que s'enfrontaven a crits als policies exigint-los que aturin els corruptes i no pas els indignats.

La policia ha carregat poc abans de les 21.00 hores contra un grup d'integrants delmoviment 15-Mque protagonitzaven una manifestació espontània després que aquesta mitjanit fos desmantellat el que quedava de l'acampada dels "indignats" a la plaça d'Espanya de Palma.

Notícies relacionades

Després d'una assemblea en què han participat unes 300 persones, al voltant de la meitat dels congregats han decidit iniciar un recorregut improvisat pel centre de Palma en què han estat vigilats per un dispositiu policial.

Segons han informat testimonis presencials, els "indignats" han anat corrents des de la plaça d'Espanya fins a la plaça Major, i després s'han desplaçat corejant consignes i cridant a la mobilització.