Compres patrocinades Aquestes ofertes han sigut seleccionades per un equip d'El Periódico de forma independent, partint del seu criteri i experiència. El Periódico obté una comissió de les vendes a partir dels enllaços d'aquesta pàgina. Tots els preus de compra inclosos en aquest article estan actualitzats.

Els secrets de l’èxit de les New Balance 327, les vambes que conquereixen Barcelona

Els secrets de l’èxit de les New Balance 327, les vambes que conquereixen Barcelona
3
Es llegeix en minuts

Tothom les busca i sabem per què. Les vambes New Balance 327, que van sortir a la venda el 2020, s’han convertit en tota una revolució en el món de la moda i el lifestyle.

Dos anys després del llançament d’aquest model, considerat pels experts com un dels més reconeguts de la marca, continuen sent tendència. 

Charlotte Lee és la responsable del disseny de les New Balance 327, una creativa amb anys d’experiència i que fa molts anys que treballa per a la firma.

New Balance 327

No obstant, hi ha diferències molt notables: sola asimètrica i l’«N» de la marca en grans dimensions, que difereix de la resta de models, que destaquen per un logotip molt més petit i discret. Però no només és per això.

COMPREU-LES A AMAZON PER 100€

Tot i que a priori sembla que es tracta d’una vamba completament nova, amb una estètica innovadora, el seu disseny està inspirat en el calçat de running de la dècada dels 70. 

«Crec que els millors productes, no només de New Balance sinó també d’altres marques, són aquells que inicialment no tenen tanta atenció», assenyalava en una entrevista, davant l’inesperat èxit amb milions de vendes a tot el món.

«Al crear aquest calçat, volia assegurar-me que estigués inspirat en el passat, però d’una manera completament diferent de com es feia abans».

I no només ens recorda aquest calçat tan característic de la dècada dels 70, sinó que té tocs molt semblants a les New Balance 320 i les Supercia

Així les veu una model: «Vambes retro per al dia a dia»

Arrasa en vendes pel seu aire retro, tan en voga últimament, i la seva àmplia varietat de colors, que permeten que es pugui combinar amb gairebé qualsevol estil. I això és, precisament, el que ens destaca Alba Gabardino, model i cara visible de nombroses marques.

«Comoditat i elegància són els ingredients que fan d’aquesta vamba un imprescindible de qualsevol fons d’armari».

L’experta iguala l’èxit d’aquest model de New Balance al que van tenir el seu dia les Converse, unes altres vambes que mai passen de moda i que es poden portar en qualsevol moment. 

  • «Fins i tot per anar a treballar. Un outfit que estem veient molt ara són una ‘blazer’ i uns pantalons de pinça amb les New Balance 327».

La seva àmplia gamma de «colors molt neutres i terra» que permeten que es puguin combinar amb qualsevol peça».

Un model unisex i que no entén de temporades. «Els seus materials fan que es pugui portar ara a la primavera i també a l’estiu, quan comencin a pujar les temperatures, ja que New Balance sol prioritzar la transpirabilitat de les vambes».

Això sí, malgrat que sigui una de les vambes més versàtils del mercat, no és apta per a qualsevol ocasió. «No seria una vamba recomanada per a esdeveniments especials, tot i que sempre hi ha qui pot arriscar». 

COMPREU-LES A EL CORTE INGLÉS PER 100€

Per als més atrevits... i clàssics

I és que, aquestes vambes han conquerit mig món. Prova d’això és que són les preferides de l’actor Tom Holland i de les ‘influencers’ espanyoles Paula Nata i Belén Hostalet. I no només del model New Balance 327, també de la seva versió denominada Casablanca

Es tracta d’una edició limitada que, en aquesta ocasió, s’inspira en els clubs de tennis (per la seva semblança amb unes vambes esportives) i que a l’empenya se substitueix el niló per la pell.

Això sí, al tractar-se d’una col·lecció amb un estoc molt específic, el seu preu és una mica superior, i oscil·la entre els 120 i els 160 euros, depenent del color escollit.

No només és una vamba per als que volen anar còmodes en el seu dia a dia amb una marca referència al calçat de lifestyle, sinó que també està recomanada per als que tenen entre el seu objectiu destacar, amb ‘looks’ més vistosos i en què les vambes siguin les grans protagonistes.

Per això hem seleccionat aquest model amb quatre colors (blau, vermell, marró i groc) i amb sola en color beix. 

COMPREU-LES A AMAZON PER 112€

Notícies relacionades

No obstant, també hem trobat models per a ‘outfits’ més clàssics: en color gris, terra o negre.

A més, disfruta d’enviaments un dia totalment gratis, i exprés quan no estigui disponible, en milions de productes. Pots provar Amazon Prime durant 30 dies i sense compromís.