HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, dijous 19 de març del 2020

horoscopo-ok

horoscopo-ok

1
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop del diujous 19 de març, el mètode de predicció que està basat en la posició dels astres en el moment del naixement

Àries. L’energia del dia convida a coses noves, potser, en forma de noves il·lusions, amistats, amors o idees. Si treballes en equip, us costarà molt cooperar i arribar a acords. 

Taure. No vols seguir els altres sinó actuar a la teva manera, però pensa que no sempre podràs, Taure, i mantenir una actitud rebel i inconformista no et beneficiarà en absolut. 

Gèminis. La teva ment estarà més dispersa, per la qual cosa el millor és que et dediquis a les tasques que no requereixin gaire la teva atenció. Seràs excessivament entusiasta al defensar les teves idees. 

Càncer. Estàs fart d’aguantar algunes situacions i certes persones. Portes molt temps callat i el teu enuig sortirà de forma explosiva. Compta fins a deu abans de reaccionar.

Leo. No pots comptar amb els altres, ja que et diran una cosa i després en faran una altra de ben diferent. Està bé que esperis un millor moment per tractar els afers de casa teva. 

Verge. Serà difícil fer tot el que tens planejat. La falta de concentració i de ganes de treballar t’ho impediran. Decideix què és el més urgent i deixa la resta per a un altre dia. 

Balança. Dedicar més temps al lleure t’ajudarà a oblidar-te del que tant t’aclapara en aquests moments. En el pla afectiu, tingues en compte que et faltarà paciència i escoltar. 

Escorpí. Hauràs de canviar els teus plans per qüestions d’índole familiar que requeriran la teva atenció. Respecte als teus diners, la prudència serà del tot necessària per a la teva seguretat.

Sagitari. Digues el que penses però tingues respecte per les diferents sensibilitats, Sagitari. Posaràs molta passió al parlar i en algunes ocasions es pot malinterpretar com que estàs enfadat. 

Capricorn. En el terreny afectiu, no et deixis portar per les emocions ja que et mouries en un terreny relliscós. Necessites estar més calmat abans de prendre decisions importants. 

Aquari. Serà un dia de molta feina en la teva vida professional. Canvis de plans, successos inesperats i malentesos et posaran a prova. En l’amor, davant el dubte, et convé esperar. 

Notícies relacionades

Peixos. Qualsevol reunió corre el perill de convertir-se en un camp de batalla. Mantenir l’autocontrol i no entrar en provocacions serà totalment necessari per poder dialogar.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop