27 set 2020

Anar al contingut

HORÒSCOP DIARI

Horòscop del 22 d'octubre del 2018

Consulta la predicció en l'amor, feina i salut del teu signe del zodíac

LAURA GIRALT

Horòscop del 22 d'octubre del 2018

Consulta el nostre horòscop de dilluns 22 d’octubre del 2018, el mètode de predicció basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

Àries. Ser inflexible i tossut no et portarà enlloc. Adapta’t una mica més a les circumstàncies i a les altres persones. Canvia el teu pensament i tot sortirà millor.

Taure. No et quedis sumit en els teus pensaments i expressa’ls, llavors veuràs que el que et preocupa no és tan important i que té solució. És un dia dur i has de donar-te descansos.

Gèminis. Esperes el recolzament d’algunes persones i no te'l donaran. El que serà positiu avui és que trobaràs resposta a les teves preguntes a través de les converses que tinguis.

Càncer. Hi haurà alguns obstacles al teu camí cap a l’èxit professional. Que no et decaigui l’ànim ni t’influeixi el pessimisme dels altres. Segueix lluitant pel que vols aconseguir.

Leo. Avui resoldràs problemes referents a casa i a les relacions personals. Si has tingut alguna baralla o malentès amb un familiar, ara és el moment de parlar-ne.

Verge. En l’amor, ara examinaràs amb deteniment el que et molesta i ho expressaràs per poder solucionar-ho. Lluita contra el desànim i el pessimisme amb pensaments positius.

Balança. Costaran una mica més les relacions i notaràs que algunes persones estan més distants amb tu. Analitza la teva situació econòmica acuradament i veuràs com pots millorar-la.

Escorpí. La teva capacitat d’oratòria serà excel·lent i aconseguiràs, fins i tot, que la gent canviï el seu punt de vista. En l’àmbit laboral, no et responsabilitzis de la feina d’altres.

Sagitari. És un dia de dificultats en les relacions afectives. És possible que no sentis el recolzament que necessites o que siguis tu qui no el dona. Sigui com sigui, el diàleg serà la solució.

Capricorn. Escolta les opinions dels amics perquè t’ajudaran sobre assumptes que et preocupen. Sigues més tolerant amb els familiars per evitar que es creï distància entre vosaltres.

Aquari. En l’àmbit professional, tindràs converses reveladores, però hauries de ser més curós amb la manera en què t’expresses, ja que serà excessivament freda per a algunes persones.  

Peixos. És un bon dia per al treball en equip. Escoltaràs amb paciència les opinions dels altres i us enriquireu mútuament. En el terreny econòmic, hauràs d’estrènyer-te el cinturó.

L’horòscop elabora les seves prediccions a partir dels 12 signes del zodíac, et detallem les dates de naixement de cada un:

Àries: del 21 de març al 20 d’abril
Taure: del 21 d’abril al 20 de maig
Gèminis: del 21 de maig al 21 de juny
Càncer: del 22 de juny al 22 de juliol
Leo: del 23 de juliol al 22 d’agost
Verge: del 23 d’agost al 21 de setembre
Balança: del 22 de setembre al 22 d’octubre
Escorpí: del 23 d’octubre al 21 de novembre
Sagitari: del 22 de novembre al 20 de desembre
Capricorn: del 21 de desembre al 19 de gener
Aquari: del 20 de gener al 18 de febrer
Peixos: del 19 de febrer al 20 de març

A més, cada un dels signes zodiacals es troba sota la influència d’un element zodiacal específic. Aquests quatre elements són: aigua, foc, terra i aire.

Els signes d’aigua són: Càncer, Escorpí i Peixos
Els signes de foc són: Àries, Leo i Sagitari
El signes de terra són: Taure, Verge i Capricorn
Els signes d’aire són: Bessons, Balança i Aquari

Temes: Horòscop