Guia de visionaments

Les sèries clau per a la setmana del 21 de febrer

  • L’spin-off de ‘Vikingos’ a càrrec del guionista de ‘Jungla de cristal’ i el torbador ‘thriller’ llatinoamericà ‘Señorita 89’, entre les nostres propostes per a FOX, Netflix, Starzplay, HBO Max i Atresplayer Premium

Les sèries clau per a la setmana del 21 de febrer

Netflix

2
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Després de descobrir John Turturro com a oficinista de l’empresa més misteriosa i recordar els orígens de Kanye West, aquesta setmana podrem descobrir els hereus de ‘Vikingos’ o afegir-nos a l’educació inquietant de ‘Señorita 89’. A sota, les nostres proposates al complet.

1. ‘The walking dead (temporada 11, part 2)’, en la recta final

1. ‘

El longeu fenomen zombi s’acosta, cada vegada més, al seu desenllaç més o menys definitiu. Aquest dilluns arriba la segona part (de tres) de la seva extrallarga onzena temporada: vuit nous episodis que haurien de ser transicionals, però que podrien ser intensos, si ens guiem per la torrencial arrencada del primer episodi. Durant l’entrega coneixerem, per cert, el nou brivall, Pamela Milton (gran Laila Robins), inquietant governadora de la Commonwealth. FOX, a partir de dilluns, dia 21.

2. ‘Vikingos: Valhalla’, un spinoff amb ‘showrunner’ de luxe  

2. ‘

Aquesta espècie de seqüela de l’estimada ‘Vikingos’ es desenvolupa segle i mig després de la primera sèrie, quan les tribus vikingues es reuneixen a Kattegat per planejar la seva venjança contra Anglaterra per la Matança del Dia de Sant Bricio. Per la seva banda, l’explorador Leif Erikson (Sam Corlett) i la seva germana Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson) volen venjar un altre incident. Jeb Stuart, guionista de ‘Jungla de cristal’, substitueix Michael Hirsch com a ‘showrunner’. Netflix, divendres, dia 25. 

3. ‘La edad de la ira’, desig reprimit i violència desencadenada

3.

En aquesta adaptació en quatre episodis de la novel·la de Nando López, el misteri d’un assassinat sembla gairebé un mer ‘macguffin’ per explorar els desitjos i les complexitats de la joventut de la generació Z. Destaca en el repartiment Amaia Aberasturi (‘Akelarre’), vèrtex femení del curiós triangle afectivosexual que completen Manu Ríos i Daniel Ibáñez. Participa com a guionista la dramaturga Lucía Carballal, autora de ‘Los temporales’. Atresplayer Premium, des de diumenge, dia 27. 

 

4. ‘Killing Eve (temporada 4)’, s’acaba l’obsessió  

Notícies relacionades

Arriba la quarta i última temporada del joc del gat i el ratolí entre Eve Polastri (Sandra Oh), analista de l’MI5, i Villanelle (Jodie Comer), l’assassina a sou internacional per la qual desenvolupa una intensa obsessió. L’obsessió, d’altra banda, és mútua. Després de Phoebe Waller-Bridge (‘Fleabag’), Emerald Fennell (‘Una joven prometedora’) i Suzanne Heathcote, és el torn de Laura Neal (‘Sex education’, ‘My mad fat diary’) de convertir-se en guionista en cap. HBO Max, des de diumenge, dia 27. 

5. ‘Señorita 89’, el costat fosc del món Miss 

En aquest ‘thriller’ dramàtic rodat a Mèxic per l’argentina Lucía Puenzo (i produït per la companyia xilena Fábula, la de Pablo Larraín i el seu germà Juan De Dios), trenta-dos finalistes de Miss Mèxic arriben a la finca La Encantada, on una misteriosa matriarca (Ilse Salas) les guiarà per una dura preparació de tres mesos. Aviat, les joves descobreixen que sota l’aparença idíl·lica s’oculta un submon de pactes polítics i explotació sexual. Starzplay, des de diumenge, dia 27. 

Temes:

Sèries