GUIA DE VISIONAMENTS

Les sèries clau per a la setmana del 17 de febrer

Una comèdia Latinx de Netflix i el 'thriller' amb Al Pacino com a caçador de nazis, entre els principals ganxos

zentauroepp52280554 icult series gentefied200213215114

zentauroepp52280554 icult series gentefied200213215114 / KEVIN ESTRADA NETFLIX

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Una vegada apreses les lliçons de ‘Visibilidad: LGTBI en la televisión’ i acabada la (joiosa) vergonya de la tercera temporada de ‘Vergüenza’, toca dissenyar agenda per a la setmana que ve. ‘Hunters’ és el ‘blockbuster’ més esperat, però hem de dedicar també atenció a la petita ‘Gentefied’ o la nova temporada de ‘Miracle workers’, pel que sembla superior a la primera.

Positivitat davant dels desafiaments

La primera temporada de la comèdia existencial ‘Miracle workers’ girava entorn d’un Déu cansat de la Terra (Steve Buscemi) i dos àngels, Craig (Daniel Radcliffe) i Eliza (Geraldine Viswanathan), convertits en única esperança de la raça humana. En la segona canvia el paisatge, però no el repartiment principal ni el missatge últim: la necessitat de l’optimisme. En el més cru de la crua edat mitjana, un grup de vilatans prova de mantenir el cap ben alt. TNT, des de divendres, dia 21.


Nou ‘thriller’ argentí

La tercera sèrie argentina de Netflix‘Puerta 7’, és un ‘thriller’ situat en l’entorn de les barres braves, grups de seguidors que acumulen delictes de tot tipus i els conflictes dels quals han causat ja diversos centenars de morts. Creada per un guionista d’‘Ozark’, Martin Zimmerman, explica entre altres coses la lluita d’una dona (Dolores Fonzi) per fer-se un lloc en aquest submon masculí per netejar el nom de la seva família. Netflix, divendres, dia 21.


Salvem la taqueria

Notícies relacionades

‘Gentefied’ havia de ser, en principi, una websèrie d’episodis breus, però Netflix va abraçar el projecte i el va convertir en una dramèdia d’episodis de mitja hora. Creada i protagonitzada per Latinx, serà tota una decepció per als qui busquin estereotips com ‘cholos’, ‘nanes’ o criades. Tres cosins xicanos i el seu avi immigrant intenten que la taqueria familiar sobrevisqui al procés de gentrificació del barri de Boyle Heights. Netflix, divendres, dia 21.


Pacino, a la caça (de nazis)

Des d’‘Ángeles en América’  Al Pacino no es prestava a fer una sèrie de televisió. Però a veure qui rebutja fer de supervivent de l’holocaust ficat a líder d’una banda especialitzada a caçar nazis ocults a la Nova York de 1977. Altres noms dels crèdits de ‘Hunters’ inspiren confiança; sobretot, l’aquí productor Jordan Peele (director de ‘Nosotros’) o el compositor Cristobal Tapia de Veer (‘Utopía’). Prime Vídeo, divendres, dia 21.