Sanament

Sanament
zentauroepp49270441 gente extra el 61  de los espa oles ha tenido alguna vez un 190730200529

zentauroepp49270441 gente extra el 61 de los espa oles ha tenido alguna vez un 190730200529

5
Es llegeix en minuts
Irene Roma

Quan et sents atret o atreta per algú i desitges captar la seva atenció, és important abordar la situació de manera natural i efectiva. Hi ha diverses tècniques de flirteig que, portades a la pràctica amb autenticitat, poden millorar la teva autoestima i, sobretot, augmentar les teves possibilitats d’èxit a l’hora d’iniciar una relació de parella amb aquesta persona.

La comunicació no verbal, com una mirada, un gest o el to de veu que s’utilitza quan ens relacionem amb una persona, pot transmetre interès i complicitat o, al contrari, la més freda de les apaties.

Com cridar l’atenció de la persona que t’agrada

Malgrat tot, cal destacar que cada persona és un món i que hi ha nombrosos factors culturals i socials que també influeixen en l’estil i les preferències de cada persona a l’hora de relacionar-se amb altres en l’àmbit sentimental.

Però, ¿qui no s’ha sentit atret per algú i, quan aquesta persona li parla, de sobte no sap què dir o no té ni idea de com comportar-se amb ella? És una cosa que no només passa en l’adolescència o en la joventut, sinó que també experimenta la gent més gran.

És igual; quan et trobes davant la persona que t’agrada, sobretot si fa temps que tens sentiments romàntics per ella, és normal sentir-se intimidat i fins i tot quedar-se sense paraules. És el que té de vegades l’amor, sobretot al principi o quan no estàs segur de si els sentiments són recíprocs.

De vegades, aquesta persona tan desitjada per nosaltres ni tan sols sap que existim o no ens presta l’atenció que ens agradaria. ¿Com cridar la seva atenció per revertir la situació? Hi ha una sèrie de tècniques que permeten que puguis entaular una primera relació amb aquesta persona més enllà dels trucs habituals, que solen passar per cuidar l’aspecte físic, el vestuari i el perfum.

Les tècniques psicològiques més efectives per cridar l’atenció de la persona que t’agrada es basen en sis lleis que a continuació passem a detallar-te:

Llei de semblança

La llei de semblança, en el context de la psicologia de l’atracció, postula que les persones tendeixen a sentir-se atretes per aquells que comparteixen similituds amb elles en termes d’opinions, actituds, creences, experiències o altres trets.

Aquesta semblança genera afinitat, simpatia i complicitat, elements crucials per a l’atracció emocional. La idea subjacent és que ens sentim més identificats, compresos i acceptats per aquells que s’assemblen a nosaltres, cosa que facilita la connexió i la construcció de relacions.

Per tant, l’ideal és mostrar a aquesta persona que t’agrada que tens coses en comú amb ella; d’aquesta forma podràs generar afinitat, simpatia i complicitat entre tots dos.

Llei de l’atracció física

Aquesta llei se centra en la importància de cuidar l’aspecte físic per augmentar l’atractiu cap a altres persones. Suggereix que la percepció visual i els instints biològics exerceixen un paper crucial en l’atracció inicial.

Cuidar aspectes com la higiene, el vestuari i el llenguatge del cos positiu contribueix a projectar una bona i saludable imatge d’un mateix, cosa que pot resultar més atractiu per als qui ens envolten.

La raó és que l’atracció física és, sovint, el primer factor que crida l’atenció, establint així les bases per a l’interès inicial en una relació.

Llei de la desitjabilitat

Afirma que les persones tendeixen a valorar més el que perceben com a rar o difícil d’aconseguir. En el context de la psicologia de l’atracció i les relacions, aquesta llei suggereix que aquelles persones que es mostren més selectives, exigents o fins i tot misterioses poden generar un interès més gran i atracció en comparació amb aquelles que són massa accessibles o predictibles.

Aquesta dinàmica es basa en la idea que la raresa o la dificultat per obtenir alguna cosa augmenta el seu valor percebut. Mostrar-se una mica distant o independent, sense arribar a ser groller o indiferent, pot crear un efecte de curiositat i desafiament, cosa que pot incentivar l’interès de l’altra persona.

D’aquesta forma, per cridar l’atenció d’algú que t’agrada podria donar-te resultat el fet de mostrar-te una mica distant o inaccessible.

Llei de la personalitat

Aquesta llei destaca la importància de mostrar autenticitat, intel·ligència, sentit de l’humor i simpatia per generar atracció. El context de la psicologia de l’atracció, suggereix que, més enllà de l’atractiu físic inicial, la personalitat és un factor fonamental en el manteniment de relacions a llarg termini.

Mostrar qui som realment, amb les nostres virtuts i peculiaritats, contribueix a establir connexions més profundes i significatives. La personalitat, que es construeix a partir de la percepció mental i els sentiments, té un paper decisiu en la manera com ens vinculem emocionalment amb els altres. És un factor clau per mantenir un interès estable i durador en una relació.

Llei de l’esforç

Aquesta llei postula que com més esforç invertim en una cosa, més la valorem i apreciem. En l’àmbit de la psicologia de l’atracció i les relacions, suggereix que les persones que ens fan treballar més per obtenir la seva atenció, afecte o confiança tendeixen a generar un compromís més gran i lleialtat.

Això contrasta amb aquelles que ofereixen tot de manera fàcil i sense requerir res a canvi. Al fer que l’altra persona senti que s’ha de guanyar el nostre interès o admiració, es crea un efecte de recompensa i satisfacció. Aquest enfocament pot fer que l’altra persona valori més el que tenim per oferir i se senti més atreta cap a nosaltres.

Llei de la reciprocitat

Es basa en el principi de donar i rebre. En el context de la psicologia de l’atracció, apunta que al mostrar senyals d’interès, atenció, elogi o afecte cap a una altra persona, s’estableix una connexió més estreta, així com una cooperació i una harmonia entre les dues persones.

La reciprocitat implica la resposta positiva a les accions i gestos de l’altre, creant així un intercanvi mutu d’afecte i atenció. Aquest principi contribueix a construir una relació més equitativa i enforteix els llaços emocionals entre les persones involucrades.

Notícies relacionades

Totes aquestes tècniques de psicologia per cridar l’atenció de qui t’agrada poden donar-te bons resultats, però no has d’oblidar que identificar si algú està interessat o no en tu pot resultar complex.

Tot i això, has de tenir en compte que certs senyals com el contacte visual freqüent, els somriures, les preguntes personals, la iniciativa en la comunicació o el fet de buscar excuses per ser a prop poden indicar interès de l’altra persona cap a tu.